Well now you've won

Om någon ger mig Mumford and Son's album bara lite sådär utan anledning kommer jag älska
 den personen i all evighet och lite till. Jag har varit fast i flera veckor!

Mumford & Sons – I Gave You All


Entalpi, entropi, Gibbs fria energi, redox, Hendersson-Hasselbach, partikeln i lådan, orbitaler, Aufbauprocessen, hybridatomorbitaler..........

Min hjärna är full, det är där problemet ligger.


Kom hem och kom hit någon gång då! Jag vill inte mer!


Lite nytt

Utnyttjade ett par presentkort igår på stan. Blev bland annat denna stickade tjolen och och de gråa strumpbyxorna och lite annat smått och gott.
  Nu är det Bert. Det gillar jag!


Chalmers

Nu bär det av till Chalmers för helgplugg. Dagens höjdpunkt: Tacolunch!

Sakni

Mattias är i London. Jag kan inte prata med honom ikväll. Det suger. Jag känner mig lite nere.


Fredagsglädjen borta?

Trots att det är fredag hela dagen idag går det inte riktigt att njuta av. Jävla tentajävel. Nu blir det avfärd till extrainsatt stök/jämvikt-föreläsningsräknesak för att folk inte förstår.


Lite fredagsfin. Bilden ljuger ju dock lite om humöret.


På den

Då går vi på kemin igen. Heja heja heja. Känns röv!

Ångestfyllnad

Ja nu börjar min kropp fyllas på allt mer med ångest för varje minut som går. Har pluggat, enligt mig, tokmycket denna veckan och ändå känns det som om ingenting fastnar och jag vet lika lite som när jag kom till den första föreläsningen.
  Imorgon blir det lite av en pausdag. Ska uträtta en del ärenden, men också försöka få pluggat färdigt det sista på stöket så har jag gjort allt och kan repetera hela helgen. Ska utnyttja Ynettes pojkväns passerkort till Chalmers och ha det lugnt och skönt på sköna stolar tillsammans. Bästa plugget är då man inte pluggar ensam enligt mig. Tydligen har jag många i min klass som inte tycker så. Det är lite knepigt för mig att förstå. Hur gör man då om man inte kan?
  Jaja, nu får jag lägga mig så att jag orkar gå upp imorgon bitti. Har föresten lägenheten för mig själv i en vecka då pappa är i Belgien. Det känns ganska bra att vara ensam nu när jag ändå måste plugga så mycket. Då kommer jag nog inte fastna framför tvn som jag annars hade gjort en vanlig helg.
  Imorgon bitti far Mattias till London, det gör mig lite orolig då jag inte kommer ha någon att gråta ut mina panikattacker över förrän kanske tidigast måndag kväll. Då är det nästan tenta. Jesus. Nej. Nu måste jag lägga mig.


Detta är antagligen den konstigaste bilden jag äger.


Onsdag

Det känns som att dagarna bara rullar fram med extra hög hastighet. Jag gör någonting konstant. Satt på Chalmers till halv åtta igår. Blir antagligen lika länge idag, om inte längre. Nej, så länge klarar jag mig inte utan mat.
  Nu blir det frukost, sen räkna lte termodynamik, sen räknestuga och räkna på fasta tillståndet, lite föreläsning då man antingen sover, eller som jag igår, blir hög på godis och får skrattanfall. Efter det sitta kvar och räkna och sen är denna dagen också slut. Fy vad tiden går.
  Dags att börja dagen.

3,2,1 kör

Så var pluggveckan igång. Har Redan räknat lite termodynamik. Gick finfint det. Hoppas all termodynamik är lika enkel så blir jag färdig med den snabbare än planerat förhoppningsvis. Det är ju dessutom en frjärdedel av tentan så om jag kan det bra är det ju en fördel. Nu blir det te och paus, kanske att jag hinner med någon uppgift till innan det bär av mot Chalmers för att jobba med en lab som ska presenteras imorgon. Jätteluddig labb.


Mattias ska snart gå in på Lazy Oaf, jag är så avundsjuk. Så typiskt att de
hade stängt för lokalbyte just den veckan jag var i London -.-


Sepehjärna

Min hjärna orkar inte med i mit schema. I morse gick det jättebra så jag gjorde några uppgifter extra, men nu har jag halkat efter igen och har mer kvar än vad jag borde. Min hjärna vill inte förstå riktigt allt jag gör. På varje uppgift är det något som är fel och jag tycker att många saker som är med i räkneuppgifterna går inte att hitta en förklaring till någonstans i kapiteltexten. Det känns ju helt fel. De måste ju ta upp förståelsen någonstans om man nu ska kunna den i slutändan...eller?
  Nej, nu ska jag duscha och sen laga mat och så får vi se om det inte går att göra de där sex uppgifterna så jag kan få vila och sticka lite ikväll. Vill bara göra ingenting nu känns det som. Vilket i och för sig är vad jag gjort i typ en timme nu nästan...fast prata med Mattias gills inte som ingenting, han är viktigast!
  Jag längtar till eftermiddagen den 3e november. Jättemycket.


Hjälp


Godmorgon

Kemi idag igen. Om jag kommer nämna detta varje dag så kommer det nog bli jobbigt att höra, men det är lika bra att vänjas. Det är nämligen kemi varje dag nu. Och vet ni vad det härliga är när kemin är över? Då blir det kemi resten av terminen också. Lite vår och cellbiologi hade ju inte suttit fel...


Jag kände att en cell passade nu...


2 och 8

Nu säger jag godnatt. Suger att inte få vara med Mattias på våran månadsdag. Vi har alltid gjort något extra den 23e varje månad, det här måste vara första gången som jag kan komma ihåg som vi inte ens har träffat varandra. Sugigt.


Jag vill till Napa med dig <3


Chemistry

My kinetik is killing me
My jämviktslära is killing me
My termodynamik is killing me
My atom- och bindningslära is killing me
My stökiometri is killing me
My oorganisk kemi is killing me

Don't fucking tell me what to do
Don't fucking tell me what to do, do, do, do, do

Robyn – Don't Fucking Tell Me What To Do
Okej, Robyns version kanske är lite bättre än min, men min är åtminstone sann...


Plugghelg

Den här helgen går jag efter ett tufft schema. Jag har själv gjort det så jag får skylla mig själv. Jag tror att jag behöver det för annars kommer jag inte få något gjort och tentan börjar närma sig med större steg än vad man verkligen vill. Å andra sidan vill man ju ha den överstökad.
  Nu har jag lunchpaus och har egentligen inte gett mig tillåtelse att använda datorn denna pausen, men jag vet inte vad jag ska göra nu annars när maten bara står på spisen, lite dum planering av mig där, men men. Nu vet ni vad jag pysslar med i helgen i alla fall. Och resten av nästa vecka...


En del av denna dagen. Imorgon ser likadan ut och då ska jag även
 göra schema för alla dagar nästa vecka. Fy för tentor!


Aj!

Dumma dag! Att vakna med kramper i livmodern är inge roligt och jag vill sova igen! Okej, det är inte så farligt som det låter kanske, men mensverk är aldrig roligt. Aldrig!
  Fick igår ett par idéer om en absolut klippbar frisyr som jag funderar på att verkligställa. Det lilla problemet är ju då att jag klipper av allt hår som jag nu ändå lyckats spara på i nästan ett år. Jag känner mig därför lite kluven och skulle gärna vilja ha lite moraliskt stöd, så Mattias, känn dig tvungen att höra av dig när du läst detta.
  Idag åkte knästrumporna fram. Det var kylan som sa till mig att jag borde ta fram dem. Nu blir det räknestuga, ble.

Snö?!

Tydligen har det snöat rejält här nere på västkusten idag. I Ullared när Mattias jobbade vällde det tydligen ner, enligt facebook verkar detsamma gälla varberg. Tidigare idag snöade det pyttelite här i Gbg, men jag missade det för jag var inne och sov på föreläsning. Typ. Jag hann dock komma ut lagom till regnet.
  Pappa hämtade sin bil på verkstaden idag och passade på att lockas av känslan att äga en ny bil. Han lånade en provbil och kom och hämtade upp mig. Den gick som smör. Dieseldriven Ford Mondeo. Pappa och Ford Mondeo har någon slags speciell relation, jag kan bara komma på en annan bil han har haft än en massa sådana och det var en annan Ford...
  Följde med till ICA Maxi för att bara köpa mjölk eftersom jag icke har råd med mer. Och mjölken, den är vital. Aldrig att jag klarar mig utan mjölk! Hellre blir jag förlamad. Eller, nej, jag bara väldigt mycket vill ha mjölk.
  Labben idag var seg och jag tyckte inte om den, föreläsningen idag var seg, dagligen är det något foto som laddas upp på facebook på någon i klassen som sover. Haha, det är ett sanslöst sömnpiller att lyssna Chris!
  Pratade med Mattias tidigare ikväll och tydligen har han fått tusen extra arbetspass så vi kommer knappt kunna träffas alls i höst. Det som känns lite snopet är att han fick en massa nya tider nästa vecka, nämligen måndag, tisdag och onsdag. Torsdag låg redan på schemat och på fredag till måndag ska han glassa i London sen jobba tisdag och onsdag. Jag saknar honom megamycket! Lika bra när jag måste utstå tentaplugg, men ändå! Hallå! Han skulle ju hjälpa mig att bära matkassar nästa vecka när jag storhandlar som en vuxen människa...
  Hoppar spinning imorgon och satsar på lite kinetik istället före räknestugan. Om jag orkar. Tentan slår knut på min mage. Blä!


En bild för att hylla dagens snöväder. Längtar man inte sönder
efter glögg och lussebullar?!


Lägenhet

Fick i morse ett erbjudande på en lägenhet. Förutom att det är ett lägenhetserbjudande så kan jag inte hitta något positivt i det. Vet inte riktigt varför jag sökte den. I och för sig var det när jag ringde den nuvarande boenden som jag fick veta att det var riktigt dyrt att bo där och så ligger det lite väl långt utanför stan. Om han då tycker det är det väl antagligen vad jag kommer tycka också eftersom studenter ändå tänker liknande när det gäller bostad. Varför kunde jag inte fått erbjudande på en bra lägenhet?! Jag vill bo!


Det är långt till Backa...


Slut

Så var två dagar med Mattias slut. Jag känner mig helt ensam igen och allt känns lite jobbigare. Dumma!

En fredag med mig och Magda

Ja, i fredags hade Carina sin 20-årsfest. Jag kom för ovanlighetens skull ihåg att ta med mig kameran. Det ledde dock till i princip bara bilder på mig och Magda, haha. Så varsågoda, njut medan vi bjuder på det, eller, jag bjuder på det.






Ja, vi var tvugna att ta på gaykillen som dansade på podiet.


Tycker lite synd om Sven som fick dansa med mig när jag såg ut sådär.
Hahahahah xD Hur ens ser jag ut?!?!


                     
Magda odlade upp något slags intresse för danskillen...många bilder på det :P


Glad!

Idag kommer Mattias hit oxh det är jättsnart! Jag är typ, asglad! Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Hurra!

Hurra!

Hoppsan

Jag gick och la mig typ halv elva igår och jag vaknade klockan nio. Ingen spinning där inte. Hur kunde jag ens vara så trött?! Jag visste inte ens om det ju. 
  Om en och en halv timme är det föreläsning i oorganinsk kemi. Den kommer vara på engelska, vilket betyder att man inte kommer orka vara uppmärksam hela tiden ut. Han är ju dock väldigt mysig och ser hur töntig ut som helst, men man kan inte koncentrera sig, brittiska får en att slumra in.
  Ikväll blir det 20-årsfest för Carina och sedan utgång. Tror bara det blir festen för mig...jag borde inte gå ut på klubb. Alla kommer att försöka övertala mig, vilket betyder att jag inte får bli för full. Oj oj oj.
  Nu är det bara två dagar kvar tills Mattias kommer, hurra!


Presenter från min syster och Lisa på min arm.
Thomas Sabo-armand från min syster, flugsvamp-charm från Lisa.


Lyxfällan

Idag har jag varit sysselsatt hela dagen och det har känts najs. Nu är det dags för kvällsmys framför Lyxfällan. Folk kan sitta djupt ner i skiten alltså. Det är helt sjukt!
  Imorgon klockan sju blir det en timmes spinning, skrämmer mig lite, men det ska nog gå att övervinna.
  Mitt mys ringde för en timme sen, han är alldeles sjuk den stackaren. Jag vill ha honom här så jag kan göra honom kry och kramig. Dumma avstånd!


Tröttnad

Gick till Fysiken efter skolan och nu är jag helt slutkörd. Trött som en gnu. Blev inte så mycket gjort idag känns det som, men ändå har jag liksom inte haft tid att slappna av förrän för typ en timme sen. Drack nyss te och unnade mig en bulle, den var pricken över i denna dag.
  Nu ska jag nog sticka lite älgar en stund och sen blir det sova.
  Förresten, Mattibooi tog sitt körkort i morse, hurra! Jag är en stolt flickvän och hade han varit här hade jag pussat på hela honom i jättemassor.


Jag visste ju att du skulle glänsa, för det gör du alltid <3


Hemlis

Jag vet en sak som är hemlig, hihi. Jag får inte berätta förrän sen, kanske ikväll. Det är en feting najs hemlis. Moahahaha!


Min nya äskling, jag älskar den av hela min själ <3
Nu är jag dock alldeles för fattig för att klara av denna månaden :(
har 800 kr, halva månaden är kvar och jag ska köpa ett busskort för 600 kr.
Dumma oväntade elektroniska utgifter!


International suit up day

Dagen är döpt efter rubriken, därför kan jag bara säga att sådan är dagens dress code.
  Nu ska jag och pappa åka och inhandla en hårblås. Min la av i morse. Bara mjukt somnade in. Den fick ett fridfullt slut i alla fall det lilla livet, pappas exploderade ju tydligen...


Klädd för dagen of course.


Stick

Är helt sliten ovanpå mitt vänstra pekfinger. Har stickat med två trådar nu ikväll, det är mycket jobbigare att hålla i, så nu är jag visst lite öm ja. Dock värt det! Det tar mycket tid att sticka stora tröjor...
  Förresten, hoppas att det nya höstiga utséendet på min blogg uppmärksammats. Kände igår kväll att det var dags för lite nytt.


Bilden blev visst lite orange O_o men nu kan man se att benen
på älgarna har börjat titta fram även på ryggdelen ^^


Ännu en dag...

Jaha, ännu en dag bara går utan att jag räknar kemi. Jag får bara mer och mer ångest över att ta fram böckerna. Blä! När man kommer hem efter dagen i skolan har man ju ingen lust alls att sätta sig och falla ännu längre in i frågetecknens värld. Känns heljobbigt att tentan bara närmar sig ännu snabbare än vad som egentligen verkar rimligt. Jag tycker inte om tiden. Den rusar mot jobbiga saker, men hindrar mig att träffa Mattias.
  Idag är nog lite av en svacka. Hade bara så gärna velat ligga djupt ner i soffan omfamnad av Mattias, bara mysit, gosat och pussats. Jag saknar honom så!


Snart är det Top Model, jag ska se för det är roligt när tjejer skriker varannan sekund.


Bildsammanfattning

Tänkte slänga upp ett par bilder från mitt 20-årsfirande i fredags, vilket var awesome najs!










Ursäkta, men jag kom just ifrån...

Hastade ner till Varberg igår alldeles ur fokus och bakfull för att gå på Lisas otroligt lustiga temafest. Jag säger så här, det var en lyckad kväll med gamla bekanta, pop quiz, kaka, chips och roliga utklädnader. Temat var som sagt ursäkta, men jag kom just från...några exempel där var; bakplåten, köket, bion, mitt Las Vegasbröllop och många fler. Har snott en bild från Lisas klasskompis Vicky, jag tror hon tillåter.


Min duschmössa är jag så nöjd med, hittade den på Lagerhaus. Ankmöss<3


ha

tihi, mAgda, jahg hickar firtfarnad!

?@&!#

Dagen kunde ju ha slutat så mycket bättre. Imorgon ska jag ha födelsedagsfest för göteborgsfolket, det känns bara jobbigt nu. Skitliv.

Yoga

Lyckades att gå upp klockan sex för styrkeyoga även denna torsdag. Fy tusan så avslappnad jag känner mig. Är fortfarande lite skakig i kroppen och det var över en timme sen den slutade.
  Sitter nu i köket och avnjuter mitt frukostknäckebröd med te till doften av äppelkakeljus och Mumford & Sons, ännu. Ska försöka sätta mig och räkna ett slag efter frukosten, börjar först kvart över ett idag också. Man blir lite slapp när man börjar sent, tur att det finns yoga att gå på och komma igång.
  Skogen utanför skiftar i gult, orange och rött, jag älskar hösten.


En av fyra tesorter jag fick av Mattias i present med smak av persika. Mumsi!
Jag är varm inuti <3


Gymcool

Om ungefär en halvtimme ska jag gå till bussen för att ta mig till gymmet. Det blir inget pass idag utan bara gym. Av en slump nästan så är vi fyra som ska dit ikväll. Jag tror det blir najs. Känner att det kan vara bra att få ur sig lite stress genom att tänka på att vinna över sina klena muskler en stund. Tentan börjar redan nu spöka ganska hemskt...


Jag tycker att fler människor borde skaffa gymkort och vara duktiga! Ett år på fysiken kostar knappt 2300 kr. Kör hårt!


FÖDELSEDAG!

Idag har jag fyllt år hela dagen och jag är nöjd med det!
  Jag har fått frukost på sängen, uppvaktande, lunch ute, mys med Mattias och middag på italiensk restaurang med Lisa, Cicci och Mattias. Har dock suttit ensam hemma i en timme nu för pappa kommer ju aldrig hem..men men, min födelsedag är den bästa av alla födelsedagar, det är nämligen alltid sol.
  Bilder på presenter och sånt får komma efter hand, nu ska jag nog sticka lite grann och tänka på min älskling.


Ja, ni som vet, ni vet...


Meddelande

IMORGON FYLLER JAG 20! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!!!!

Grattis<3

Icke att förglömma, det är ju min favoritsysters 18-årsdag idag. Grattis och hurra!


Moahaha!


Varbergshelg

Nu är jag hemma från besöket i Varberg. Tänkte sammanfatta fredagen i bilder. Igår hände inte så mycket mer än att Mattias spelning blev inställd så vi gosade och så räknade jag lite. Idag firades vi hos farmor och farfar med mycket mycket mat.
  Bilder:

 
Tårtbak.


Jag bad min bror ta kort när vi blåste, han failade.


Det tändes fyrverkerigrejer så Sven-Arne fick agera fläkt under brandvarnaren att tag...


Han har så mjuka sladdriga öron...


Ja, jag fick en symaskin. JAG ÄLSKAR DEN AV HELA MIN SJÄL! <3


Hemfärd

Om tre timmar är jag på väg till stationen för att ta tåget ner till Varberg. Denna dagen känns bara bra. Sovmorgon, föreläsning, tågfärd, födelsedagskalas, träffa all släkt och min familj igen och få träffa Mattias. Plus att det bli ju antagligen några presenter också.
  Hörs antagligen först när jag är hemma igen. Hoppas alla får en bra helg!


Fredagsfin :)


RSS 2.0