Bergetpub

Idag påbörgas fredagsfirandet tidigt. Förfest hos mig med början nu så fort någon dyker upp. Pub på berget hela dagen idag vilket ju inte får missas. Vi förtjänar detta efter en hel vecka av djupt pluggande!


Dans ^^

Lunchlängtan

Ska snart åka till Jensens Böfhus för att äta lunch. Jag älskar deras lunchbiff! Seriöst! Gott kött, råstekt potatis (som jag ändå tror är friterad) och världens godaste sås, allt för 49 kr. Jag kan inte bärga mig. Bara en halvtimme till jag åker in till stan. 
Pluggandet går nog förresten rätt dåligt. Motavationen försvinner liksom när det enda man gör hela dagerna är att sitta och skiva. Längtar bara till jag sammanfattat färdigt alltihop och kan börja repetera med Jesper. Nästa vecka kommer bli mycket mysigare!
Och snart ska jag till Stockholm, hurra!

Klädd i mitt ganska nya linne som råkade vara ett pyjamaslinne ^^


Skrivkramp

Min hand är alldeles spänd, böjd och värker. Det här med tentaplugg är ju tydligen ett handikapp. Hittills har jag bara sammanfattat 16 föreläsningar, vilket motsvarar typ ingenting. Jag tyckte att det kändes som att det gick snabbt fram igår då jag sammanfattade fyra häften på en eftermiddag och så har jag hållt på idag och inte ens klarat färdigt ett. Jag skyller på att Dan har med för mycket onödigt i sina presentationer. Min hand och hjärna orkar inte mer, men jag ska hålla ut en timme till sen får jag lov att titta på Top Model och dricka smoothie före det är dags att gymma. 
Jag vill ha lördag kväll för jag saknar Mattias så.



Jag har så bra vänner <3

Bio

Idag blir det bio direkt efter skolan. Premiären av Pirates såklart. Ser mycket fram emot det, dock inte mot mina kommande tre föreläsningar om bananflugan...



Jag tycker om mina shorts jättemycket alltså använder jag dem.

Dyster

Ja idag är en lite halvjobbig dag. Jag måste börja skriva sammanfattning för den här kursen då tentan börjar närma sig, men jag bara skjuter upp det. Jag vill inte sitta här hemma helt ensam och skriva, jag börjar bara tänka på USA och blir deppig. Kan inte USA förflytta sig 600 mil hitåt?

Emergenza

Ikväll tävlar Nudity i ännu en omgång av Emergenza och vi kommer vara där. Ett band går vidare och då till nordisk final, episkt. Inom kort börjar förfesten och jag är fett pepp!! Det här kan bli en historisk afton. 


Den slicade bandtröjan igen såklart! :D

Redovisning

Ja, idag gäller det. Första gången jag står med stödord inför folk på ett par år. Jag kan säga så här, jag är nervös! Som tur är pratar jag först i vår grupp så när det väl är våran tur är jag typ färdig. Ett par minuter av hemskt bara. Det löser sig. Jag minns ju typ allt vad jag ska säga. 



Knappt så man visste vilka stödord man skulla kasta ner:S

Heja heja!

Nu är jag hemma efter en dag med grupparbete. Imorgon är det redovisning så det jag har kvar att göra är att skriva stödord till min del av texten samt öva in det. Innan jag tar mig an det ska all disk bort (hälften gjord, diskstället fullt >.<), fikamuffins med te skall förtäras och kvantum skall besökas för inhandling av nödvändiga varor samt chips. Chipsen är till ikväll då åtminstone jag och Jesper slår oss ner bekvämt i min soffa, tjockar oss med chipsen och cola medan vi hejar fram Eric Saade i eurovision samt njuter av Israels transvistit som gör come-back. Heja Sverige!



Coolyeah. Jag tycker egentligen inte om vårat bidrag.

Lite ledsen

Jag och Mattias pratade om USA igår. Jag hatar USA. USA får mig att gråta. Inget kan få det att försvinna ur min tillvaro. Jag hatar min tillvaro. Mattias du ska ju vara hos mig alltid. 




Austin Hartley-Leonard – In My Sleep

Väntar

Nu sitter jag och försöker skriva sammanfattning av bakgrunden till det test vårt grupparbete handlar om men jag kan inte koncentrera mig för jag bara väntar på att Mattias ska smsa och säga att han är färdig med sitt mojs inne i stan och kommer hit. Jag vill kraaaaaaamaaas!!



Var är du min bubbla?

Bakning

Så fann jag lite tid för mums. Eller egentligen inte, jag har rätt mycket att göra, men jag blev sugen!!!!


Kardemumma-apelsin igen. Dev ar så goda!

Per automatik?

Det känns som att mina dagsritualer bara går förbi på mornarna. Idag till exempl ställde jag klockan på sju, snoozade ett par gånger, gick upp och sminkade mig, åt frukost, satt sedan och läste ett nio sidor häfte om antikroppar. Jag halvsov under hela lästiden och minns nog inte så mycket senare idag när jag behöver minnas. Jag går upp helt trött och bara gör. Jag pallar inte mer av den här skolveckan, jag vill ha helg nu. Saknar Mattias så överdrivet mycket.


I all enkelhet.

The Shins – A Comet Appears

Återhämtat

Nu har jag äntligen återhämtat mig efter helgen. Födelsedagsfesten här i lördags blev inte bara förfest utan hemmafest för typ 20 pers till slut. Jag kan säga så här, smockfullt, haha. Jag undrar om det kommer komma så mycket folk till min lägenhet igen. Jag hade hur trevligt som helst, men mådde som mossa dagen efter såklart. Lite folk sov över i min soffa och till och med på mitt golv. Det är tydligen väldigt bekvänt. Kom till liv framåt eftermiddagen och träffade Lisa för en fika. Jag tycker om att träffa Lisa, hon vet så mycket om mig fastän vi inte träffas lika ofta längre. 
Idag har det gjorts mycket. Föreläsningar, vandring i skog, kall öl på ett berg, promenda och glass i botaniska trädgården och en färd hemåt. Helt underbar dag som lett till att mina strumbyxor absolut ska tvättas, fötterna stinker. Nu blir det snart korv stroganoff, sedan chuck, CSI och även läsade av tråkig text inför skola imorgon. Vi har fått typ världens tråkigaste uppgift igen på den här kursen. Den är inte så rolig tyvärr. Hur som är den snart slut. 



Ett tjusigt burktorn från i lördags. Längesen jag var med och byggde ett faktiskt ^^

Grattis

Ja det säger vi idag till lilla söta Maria som blir 20. Ikväll firas hon och en kompis här hemma hos mig med förfest och sedan utgång. Det blir alltså till att träffa lite nytt folk ikväll. Trevligt trevligt! Vi ses i dimman.


Jag väldigt mycket gillar min nya tröja så den får funka två dagar i rad :D

Model homes

Har gjort en ny spellista på Spotify, som jag nu för övrigt betalar 49 kronor i månaden för och känner mig duktig. Slipper ju all reklam och jag använder det som en galning så varför inte liksom. Listan är övermys och består bara av låtar från Chuck. Jag undrar om någon är förvånad över det. Lyssnar som en tok!
För att sammanfatta gårdagen så kan vi säga random. Var där strax efter fyra, det var partymode i många timmar. Pallade inte riktigt mer när klockan var typ halv elva tror jag så då gick vi till BK och satt där ett par timmar och bara snackade skit. Nu i efterhand kan jag tycka att jag drack något glas vin för mycket för det sved när jag såg hur lite pengar jag hade kvar. Tur ändå att det är så billigt på Hvillan.
Skickar idag också små helande tankar till Viktor som fick hål på sin ena trummhinna igår. Läk läk <3



Fick med mig fyra foton hem från igår, detta var det minst skeva, haha!

In-Flight Safety – Model Homes

Förberedd

Idag står vi inför problemet att det är grillning på Hvillan. Alldeles för många har anmält intresse plus att det börjar klockan fyra och vi slutar först fyra. Detta löser vi genom att komma helt förberedda för detta event till Berget idag. Klädda, sminkade och pepp. Helt underbart. 
Råkade dessutom gå upp en timme för tidigt idag, det har jag ännu inte förstått hur jag lyckades med. Nu ska jag gå ner till SGS-kontoret och reda ut ett litet nyckelproblem förhoppningsvis. 
Tja tja!
Äger lite färre pengar nu, men vad gör väl det när
man får nya fina kläder för dem :)

Oj. Oj. Oj.

Jag har helt lagt bloggen åt sidan. Jag vet inte riktigt hur det kom sig. Har ju nästan gått en hel månad. Mycket har hunnit hända, men allt går ju inte att ta igen. Kan sammanfatta mitt underbara påsklov kanske. Hade påsklov i drygt en vecka förra veckan. Spenderade den i Varberg med min älskling och påbörjade processen att sy min systers balklänning. Får se hur det går med den, har inte hunnit sy något sen jag kom hem i lördags, men jag har ju några veckor till på mig. Mycket tid spenderades med Mattias. Bland annat gick vi på bio och såg Thor. Den var definitivt mäktig och jag uppsakattade den tydligen mer än vad Mattias gjorde. Det där med en handling om nordiska gudar, ja det var tydligen i min smak. Att det var 3D gjorde ju inte det hela sämre. Vi var även och tittade på txtiltreornas modevisning. Det är väldigt mysigt att titta på. Speciellt att se hur många duktiga och kreativa personer det finns i Varberg. Var även på estetkonsert. Min systers sista. Folk är verkligen jääteduktiga.
Lovet svslutades hemma i Göteborg med valborgsfirande på Chalmers med vänner. Underbar afton, men alldeles för många dansgolv för min smak på Chalmers. Man blev så besatt av att vara på dem alla samtidigt.
Denna veckan har inneburit mycket plugg och så kommer nog mina närmaste veckor se ut fram till dess att terminen är slut. Tenta om bara en månad ju. Kändes som att det var förra veckan bara som vi hade tenta senast.
Jag har nu även pyntat min lägenhet med nya gardiner. Magda sa igår; men Johanna, de är ju jättefula. Jag älskar henne för sin brutala ärlighet<3
Idag har jag och Janne bakat mud cake-muffins, jag är så sjukt mätt! Dags att göra något vettigt idag kanske?




Det bästa bildvalet blir helt enkelt en skum bild på Viktor från Valborg :P


RSS 2.0