Trasig

Jag trodde det skulle gå. Jag trodde att vi skulle kunna pratas vid lite då och då. Vi hade en jättebra konversation tills jag skulle börja säga hur jag mådde. Jag är ett nervvrak som inte törs gå vidare. Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte bara ta tag i mitt liv? Istället gräver jag ner mig i en grop. Jag trodde att jag blivit starkare av att ha grävt ner mig förut. Jag saknar dig så det skär och värker.


En gång var allt underbart.

På tal om inget...

När jag åkte in till stan tidigare idag för att köpa garn såg jag en yngling gå på 16X-bussen och han såg precis ut som att när han blir äldre så kommer han att se ut precis som Rastapopoulos! Jag skrattade ensam, det var kul.



Snart kommer Tintin och enhörningen hemlighet!!! (Längtar)

Oops

Sa jag inte att det skulle bli en massa impulsköp!? Typiskt att jag inte kan motstå. Då kanske man plockar fram garnboken ikväll och testar på att virka istället. Den konst jag ännu inte besitter. Nästan lite skämmigt. Nej, vi får se, först måste jag verkligen prioritera plugg. Blä.


Jag kan tänka mig att det ligger 4-5 projekt här kanske. GREAT!

Garn

Dagens schema:
  • Inhandla garn
  • Handla mat
  • Slänga skräp
  • Träna
  • Plugga
  • Städa
  • Förhoppningsvis sticka
  • Diska
Sistnämnda har jag redan hunnit med plus att jag redan pluggat lite. Har även letat igenom min garnkorg, det kanske inte syns utifrån, men när man väl letar i den är den enorm! Jag räknade med att behöva köpa en massa garner till det jag planerat, men jag hade ju hur mycket som helst. Nu är jag bara ute efter ett speciellt och sen blir det förmodligen något impulsköp också. Garn är ju så mysigt!! Jag har planerat alldeles för mycket stickningar för att hinna med det tror jag. Men det kommer bli mysigt och unikt här i min lägenhet i alla fall. Det mesta borde jag ju få gjort, kollar man på TV kan man lika gärna sticka också.
Nej, nu får jag sätta igång så jag hinner med min dag!



Höstens stickade inhandlade jag för över en månad sen och nu känns
den helt rätt. Soliga dagar som denna räcker det med den och en sjal.
Vid sådana här tillfällen älskar jag hösten!

Angel in disguise

Musiqq – Angel In Disguise (Boyza II Remix)



Måste få uttrycka att jag älskar mina byxor.
Att jag köpte dem för 25 kr gör bara att jag älskar dem ännu mer!


Ork

Sista veckan före tenta är igång, inget på schemat förutom instuderingstid vilket vi alla gillar. Vad jag inte gillar är min inställning. Den är negativ. Väntar på att syster ska höra av sig så vi får bokat hotell till resan och sen bär det av mot Berget för plugg med Jesper. Ikväll är det aspning till sexet. Det har jag ingen lust med alls i nuläget. Allt jag vill är att sova mer. Jag vill sova konstant helst. I drömmarna slipper jag verkligheten, plus att sängen är så mjuk.


Åh, min älskade citronsyracykel <3

Present

Nu börjar dagen med stort D närma sig. Dvs min födelsedag. Fick idag en tidig present. Jag älskar. 
Förutom att idag vaknat upp sjukligt bakis med efterfestare sovandes i soffan och på toagolvet har jag också tagit en fika med Hanna och hjälpt henne med labbrapporter i allmän kemi. Man märker verkligen hur mycket som försvunnit när man hjälper och knappt ens fattar själv. Tror dock att vi lyckades knäcka de flesta problemen, saknar ju ändå kemin lite grann. Den var logisk. 
Sitter nu och funderar på ifall det är värt att sitta uppe drygt en timme och vänta på CSI Miami. Tror inte det. Måste verkligen ta tag i det här med att plugga till tentan. Tror att jag lägger ner färre och färre timmar för varje tenta jag passerar. Lite dum trend. 
Ikväll saknar jag den hälft av mig som försvann. Ibland är det jobbigt att vara halv. Hela tiden skulle jag nog hellre säga. 

If you were a wink, I'd be a nod
If you were a seed, well I'd be a pod.
If you were the floor, I'd wanna be the rug
And if you were a kiss, I know I'd be a hug
Barry Louis Polisar – All I Want Is You


Min nya älskling <3

Finsittning!

Ikväll har våra små nollor finsittning och avancerar till fullutvecklade vertebrater. Detta firar vi med förfest at my place och sedan eftersläppet. Party all night long alltså! Har redan laddat upp med partymusik sedan klockan två...




Håret börjar faktiskt bli långt nu..

23:e ja...

Så tog den 23:e dagen i månaden slut för ett par timmar sen. 23:e som de senaste 42 månaderna varit delad. Endast ett par tillfällen förra året när jag bodde i Gbg och Mattias i Varberg var vi isär denna månadsdag. Idag har varit allt annat än känslomässigt rolig. Jag har hållt mig upptagen i princip hela dagen, men tankar och minnen har flugit genom mina tankar exakt hela dagen ändå. Jag vet inte hur jag ska göra för att undfly dem. Jag minns flera biobesök, filmmyskvällar, massage med doftljus, lagad mat, årsdagar med eget spa, dyra restaurangbesök, ett kilo godis. Vår första ensamma kväll tillsammans köpte vi ett kilo godis, vi hade chips, popcorn och vindruvor. Vi rörde det knappt, jag tror att jag somnade under filmen vi såg vilken enligt mitt minne var the others. Jag var lycklig, tillfreds och nöjd. Jag vill ligga omhållen för evigt hellre än något annat.


Foto taget samma dag vi bestämde oss för att bli vi. Vad visste vi ens då.

Grattis!

Idag fyller min älskipälskilisa 21 och vi har firat henne genom att bygga på en tradition som påbörjades förra året. Middag på New Delhi vid Vasa-Viktoria. Mums! Eftersom det finns så ytters få bilder på mig och Lisa tillsammans blir det nu en väldigt gammal, jag vill gissa på fyra och ett halvt år?


Eeeh, ja >.<

You're the shit and I'm knee deep in it

I'm working on my faults and cracks
filling in the blanks and gaps
and when I write them out they don't make sense
I need you to pencil in the rest

I'm working on drawing a straight line
and I'll draw until I get one right
it's bold and dark girl, can't you see
I done drawn a line between you and me

I'm working on erasing you
just don't have the proper tools
I get hammered, forget that you exist
there's no way i'm forgetting this

Frightened Rabbit – Backwards Walk

Systeryster

Nu har Josse åkt hem efter en helg här med mig. Det kändes väldigt skönt att få en helg med någon som alltid kommer finnas för mig. Någon så nära. 
Vi bokade en ordentlig resa för första veckan i november. Får se om ni kan gissa vart....





Ja, jag har redan varit på båda ställena, men vem bryr sig,
man får aldrig nog av att besöka storstäder!

Helg!

Äntligen är labbveckan slut! Bara lite rapportskrivande och litteraturuppgiftsskrivande kvar att göra nu i helgen, men det borde gå hyfsat smärtfritt. 
Om en kvart kommer min syster och hon ska ikväll få följa med på en students helgliv. Först blir här förfest, sen pub på kårhuset och sedan ut och göra stan. Det här blir great!


Papi

Träffade far min idag. Det var längesen sist trots att vi bor närmre varandra än vi gjort det senaste tio åren, bortsett från när jag bodde hos honom för ett år sen då...vi åt på Restaurang Guldheden och jag åt mixat grillspett med ox- och fläskfilé. Mums!
Idag har jag också haft en supertråkig labb med två handleadre som verkligen led av PMS. SJUKT! Slutar prata om det nu. 
Imorgon kommer min syster!!! 



Försöker

Jag försöker leva på som om allt var okej. Allt är uppochner. Jag har många saker jag borde göra, men inte gör. Kan någon stänga av min hjärna, snälla?



Nu ska jag sätta mig och sticka hela kvällen.

Lasagne

Det är mycket skolgrejer nu och jag försöker hålla mig så upptagen som jag kan för att inte tänka jobbiga tankar. Tyvärr finns de där ändå. Jag önskar att en vecka var en månad. Tiden går så idiotiskt långsamt.



Gjorde supergod lasagne ikväll!

Fynd

Var på bakisbrunch på Hvillan imorse utan att vara bakis, det var en värd buffé. På vägen hem gick vi längs Avenyn och snubblade över en dyr designbutik som skyltade med en sjuk rea. Vi gick in och hittade helt mysiga ljuslyktor för 1 kr styck och 12 för 10 kr. Sinnes! Jag köpte många. 
IKVÄLL ÄR DET PROVSITTNING HURRA!



Tid

Jag behöver att mycket tid går. Och det snabbt. Det är outhärdligt att tänka samma tankar 24/7 och veta att det ändå inte leder någonstans. Det är bara helt fucking jävla jobbigt. Hela den framtid jag byggt upp i mina tankar ska rivas ner och byggas om. Det är mycket. Riktigt mycket. Så alla som frågar hur jag mår, fråga det inte, räkna med att jag mår skit, men bara inte vill säga det för vem säger ens att de mår skit när någon frågar? Man svarar automatisk ja, som man alltid gjort eftersom frågan alltid ställs för att vara vänlig och man egentligen inte bryr sig om svaret alls. 
Kvällar och mornar är värst.

Vem vill ens glömma bort dig?!

Sammanbrott

Har genomgått en liten deppig period nu. Den lär nog hålla på ett par dagar till kanske. Det är svårt att smälta att Mattias inte är hos mig och inte kommer vara det. Kan inte se hur jag någonsin ska klara mig ur det här och vara lycklig.
Men tack alla som finns här för mig. Börjar dock bli rejält trött på att tio gånger om dagen få frågan; hur mår du? 
Började på ett stickningsprojekt idag för att lämna det tragiska. Det är dock alldeles för litet för att ens visa på foto, men det ska bli en kofta. En gosig kofta.
Nu säger jag godnatt. Godnatt!

Fuck

Jag längtade till ikväll. Ikväll skulle vara underbar. Ikväll är sjuhelvetes hemsk.

Kvällsmys

Har mysit i en utbäddad bäddsoffa med Josse och tittat på Atlantis ikväll. Vi kan ju säga så här. Avatar har inte bara kopierat Pocahontas, utan även hela Atlantis. Typ mer Atlantis än Pocahontas. Nu ska vi nog titta lite på CSI och sen blir det sova. Godnatt!



Muffinsbak

Idag har jag syster på besök och huvudaktiviteten är bak. Vi har gjort browniemuffins. MUMS!


Kina

Ikväll är årets maskerad. Lisa och Vicky har fest i tågvagnen på Chalmers med temat På Spåret. Jag har fått landet Kina. Nyköpt klänning, kinasandaler och solfjäder, det här ska bli roligt.







Intropub, yeah!

Ikväll är kvällen! De nya nollorna ska få festa med hela kåren, det här kommer bli alldeles underbart kul!
Ska snart åka till Magda för förfest, men först falukorv, makaroner och ett glas rött. Det är ju ändå fredag.



Dagen till ära har jag testat att locka håret, det ser lustigt och party ut ^^

Sista minnet

Gick nyss och tittade i mitt postfack. Post från Mattias. Ledsen.


<3



Tillbaka

Nu försöker jag mig på en nystart. Det är mycket som blir nytt nu i höst. Ska försöka mig på att leva ett nytt liv. Ett liv utan Mattias. Det är hemskt och gör så ont, men alla har rätt till att leva sin dröm. 
Ungefär nu borde han ha landat efter sina 12 timmar i luften den stackaren. Jag bara väntar på att han ska höra av sig på något sätt och säga att allt gick bra. Usch. 
Om en stund ska jag nog fördjupa mig i lite muffinsmet framför premiären av CSI Miami och försöka hålla tankarna borta från Mattias. Har ändå gått hyfsat bra hela dagen då det var upprop idag och jag varit sysselsatt med föreläsningar igen. Metabolism är det som gäller denna månaden, intressant. Jag och Jesper har till och med gjort instuderingsuppgifter och repeterat biokemi så nu är vi helt redo för kursen. Har också vandrat omkring på stan och letat kläder till årets absoluta maskerad som äger rum på lördag. Hittade något jag är väldigt nöjd med, men det kostade mig en hel del tyvärr och pengar har jag inte gott om.
Hoppas att några läsare hittar tillbaka till mig nu i alla fall.
Hej så länge! 


Bjuder på en sexig bild från lekdagen i Slottsskogen under nollningen i helgen. Nice!

RSS 2.0