Tärd

Jag tror att min kropp sagt till nu att det inte funkar att gå och lägga sig samma tid som jag brukar, en bra bit efter midnatt, när jag går upp mycket tidigare än vanligt. Sovit många timmar mindre än vad en människa borde. Av någon anledning kan jag inte sova hela nätter, jag måste alltid vakna ett flertal gånger. Jag är trött på det. Jag trodde det skulle gå över också när allt annat blev lite bättre, men sömnen är fortfarande inte okej. Fan. Idag har inte alls varit trevligt, jag har jättemycket huvudverk. Jag som ville supernjuta igenom säsongsavslutningen av Chuck. I och för sig är ju Chuck fortfarande sjukt bra, men jag mår röv rent ut sagt. Jag hoppas att jag kan somna snart för imorgon ska jag upp tidigt. Igen. Vem bestämde egentligen att man behöver sova?

Jul på Liseberg

Ja jag var ju i Göteborg igår ja. Först gick jag och Mattias och tittade lite i affärer och jag bara råkade köpa ett par byxor och en tröja. Det får man göra när man precis fått lön! Hur som tog vi oss till Lisas lägenhet sedan där det fanns hur mycket julfika som helst. Lisa hade gjort knäck, jul-cup cakes, pepparkakor och köpt lussebullar. Calle hade lagat årets glögg, clementin. Fy vad mätta vi blev. Gott var det. Efter en stund gick vi till Liseberg där det alltid är mysigt att bara vara, man behöver inte köpa av de överdyra sakerna i stånden, man får bara titta om man vill. Vi åkte sagoslottet, där jag pussade på Mattias, och så åkte vi upp i knappnålen också. Det finns många lampor i Gbg, fem miljoner på Liseberg.
  När vi kände oss nöjda gick vi för att äta, det blev en slags pub där många äldre män tittade på fotboll, el classico för de som vet, och maten satt najs. Efter många omständigheter lyckades vi också ta oss hem till Varberg igen där jag och Mattias avnjöt den sista stunden av dagen framför reprisen av Chuck.
  Jag säger att det lätt var min bästa första advent!


Det coola gänget vid värmande glöd. Najs.


Julmarknad

Det blev ju inget inlägg igår. Jag hade helt enkelt inte tid. Gick upp tidigt, för att ha jobbat kvällen före, och åkte till Breareds torg för att gå på julmarknad med Mattias. Hur mys som helst! Där fanns en manskör som sjöng julsånger, man fick gratis glögg och pepparkakor, man kunde gå poängpromenad och rösta på det snyggaste pepparkakshuset. Det gjorde inte vi. Men jag köpte några julklappar och hade trevlig tid. Vi avslutade besöket med att beställa hem mat från Big Thai. Mums. I övrigt sov jag och Mattias sedan middag i typ en och en halv timme...jag jobbade också.
  Nu ska jag iväg till Göteborg. Vad gör man där i juletid? Liseberg!!!!


Idag är det första advent, då hänger det en paket på väggen i vårat hus till alla barn. Jag är fortfarande barn ^^ Jag fick ett ljus <3


Lussekatter

Oj, oj, oj vilken dag. Gick upp klockan sex i morse. Så tidigt har jag i princip bara gått upp tre, fyra gånger i mitt liv skulle jag tro. Okej, kanske fem. Jag vet inte. Allt det morgonkämpandet för lite bilkörning i Göteborg. Det var najs. Det var inte så läskigt som jag befarade.
  Cyklade efteråt förbi Mattias och slängde upp honom på hans cykel för att få honom hem till mig för dagens höjdpunkt, lussebak! Vi blev väldigt många...förutom jag och Mattias var det min syster och hennes pojkvän, mina två bröder och tre lekkamrater till dem och så mamma. Vi var alltså tio pers. Vi drack också glögg och åt pepparkakor. Och inveg julmusiken i vårat hus!
  Typiskt nog skulle ju kvällen förstöras med jobb. På helger borde ju alla rimligtvis vara lediga. Ble.
  Bilder:








Julpyssel

Kom hem från julpysslet för ett tag sen, det var extremt mysigt. Fast jag upptäckte där att det är enklare som barn att pyssla, då tvingar man ju alla de äldra att visa och hjälpa till, jag vet inte hur många barn jag visade hur man syr langettsöm. Få lyckades...Jag fick också göra många saker åt många barn för att de inte orkade eller inte förstod. Men jag tycker om att sy så det gick bra så länge inte fler än två ville att jag skulle göra något åt dem på samma gång. Jag säger att kvällen gör sig bra i bilder, så varsågoda:






















Förberedelser

Har hållt på ett tag att fixa till mig nu. Om tre kvart ska jag nämligen befinna mig på min gamla grundskola och då har man inte alls en aning om vad man ska klä sig i...Man vet ju aldrig vem man träffar på.
  Okej, anledningen till varför jag ska dit är för att min lillebror Gustav, som går i ettan, ska ha julpysseldag som avslutas med luciatåg. Eftersom jag är den enda i vår familj som inte är upptagen vid den tiden på dygnet beger jag mig dit. Jag ser väldigt mycker fram emot det faktiskt, jag minns mina egna sådana pysseldagar från förr. Det var längesen.
  Sedan jag bloggade sist har det väl hänt en del. Igår städade jag sjukt mycket och slängde fler saker. Jag har seriöst slängt så mycket nu att jag antagligen kommer börja gråta inom kort för att jag kommer på att jag saknar något. Har också bokat hotell i London, jobbat, sovit hos Mattias och haft körlektion. Och lagat mat!
  Imorgon ska jag med körskolan och köra i Gbg, usch! Men, när jag kommer hem blir det lussekattbak. Jippie!!


Till slut blev det den nya skjortklänningen från Ge-Kås (99kr),
knästrumpor från Ge-Kås (något pris ^^),
sjal från Gina Tricot,
strumbyxor från Gina Tricot,
skärp fått av mormor, troligen 40 år gammalt,
armband från KyssJohanna,
dock blev ju fotot heldåligt, det blir alldeles för mörkt jättefort på mitt rum och jag vill ha en ny kamera!


Julhandel på Ge-Kås

Vet inte exakt när jag vaknade i morse, men vid sextiden måste det ha varit. Det är tidigt om man då räknar med att jag inte somnade för två igår kväll. Mådde hur skumt som helst. Illamående, huvudvärk, värk i min vänsterarm, stundtals i nacken och så var jag så himla trött så allt bara brast samman. Mår lite dåligt över att det gick ut över Mattias också. Han tog hand om mig, han är min man <3 Gick upp klockan tio för att kosntatera att körlektionen klockan elva bara var att ställa in så jag ringde trafikcenter och de förstod min situatuion och min körlektion kan flyttas till en annan gång även fast jag ringde så sent. Gick upp till Mattias rum, sov i hans famn i två timmar till och konstaterade att jag inte kunde luncha med Sanna och Viktoria. Typiskt, för att Sanna har jag inte träffat sen hur länge som helst på grund av Stockholm.
  Två värktabletter hade jag i kroppen och mitt tillstånd var inte särskillt förändrat. Mattias åkte för att spänna muskler och jag somnade och sov i två timmar till. Jag drömde mycket om mat..rostat bröd, Burger King, pyttipanna...Fick i mig mat strax efter tre och ännu en värktablett. Allt kändes lite bättre, eller, väldigt mycket bättre, men fortfarande skumt och illamående. Mamma kom och hämtade mig för att planen på Ge-Kås var lixom lite nu eller aldrig. Så är det i min familj. Sällan passar en dag flera.
  Tillståndet blev inte värre i alla fall, jag tror det var lite nostalgin över att det var julhandel på Ge-Kås som tog över mig. Det är något speciellt med det. Man bara köper så hemskt mycket! Vare sig man behöver saker eller inte. Vad som var lite synd var att typ en miljon andra människor hade bestämt sig för att vara där samtidigt som oss idag. Fy så mycket folk där var! Det påverkade nog dock mest min mor än mig och Josse. Fick handlat några juklappar i alla fall, vilket var syftet. Till mina bröder, Tommy, Tommys föräldrar och till mamma. Har en hel del kvar ändå. Vet vad jag ska köpa till pappa och kanske till syster också, men mor- och farföräldrar är typ alltid svårast.
  Köpte lite till mig själv också, det får man. Underkläder, Ge-Kås har gjort en deö framsteg, mysiga sockar, en väska, en klänning m.m. Jag är nöjd, men det är för sent och mörkt för bilder nu. Snart får jag nog sms av Mattias och sen blir det ganska snabbt sängen, för den där jävla sprutan retar fortfarande min kropp. Ble!
  Sov mys <3

Svinis

Hade ju ett litet vaccinäventyr igår också. Väntade på att mormor skulle komma hem från ett tandläkarbesök så att vi kunde gå tillsammans för att ta sprutan här i Läjet. De öppnade mottagningen klockan ett och vi kom dit strax före två skulle jag tro. När vi kom hade långt ifrån alla som stått i kö sedan klockan ett fått komma in. Vi var alltså inte riktigt ensamma om att vilja vaccineras. Fick veta av Calle, som stod kanske 25 pers framför mig och mormor i kön, att de fått 150 doser. När läkar Pär kom ut efter att vi stått i kö i kanske en kvart hade han en väldigt kort remsa kvar med nummerlappar och allt hopp rann ur hela kön. Alla stackars gamla..Hur som försökte jag och mormor oss på en chansning. Vi gick hem och ringde till vårdcentraler i stan, men där fick man inga svar så vi åkte in till Västravallgatan och ser man på, vi fick nummer 13 och 14, dessutom kom vi 20 minuter innan det skulle börja vaccineras så hela alltet slutade ju riktigt super. Var därifrån mindre än en timme senare utan en allergisk reaktion. Dock gav den dumma sprutan mig äckel senare ändå. Dumma svinis!


Ja, det var ju som sagt lite kö...och kallt var det!


Middag för två

Igår var dagen då jag fick Mattias ena present. Något jag såg fram emot enormt mycket. Först myste vi lite innan jag fick förrätt. Den var hemlig så jag satt och tittade på ett tjejigt program på någon spexig kanal som Mattias inte hade velat se. Varmrätten fick jag veta, och den fick jag hjälpa till med. Mattias vet att jag älskar italiensk mat och han mindes att jag beställde tagliatelle di salmone i Napa så det var vad jag fick. Mums! Och vitt vin. Han söp ner mig så jag knappt kunde stå på benen innan vi skulle till bion. Typ...Vi såg 2012. Inte alls så bra som man ville. Några spexiga scéner, bra filmidé, men alldeles, alldeles för seg.
  Kvällen slutade med tända ljus och massage till mig. Jag somnade helnöjd och gosad till max. Det finns 30 000 anledningar till varför Mattias är min <3


En konstig mobilbild får duga ^^ <3


Gunnel 76

Har varit på kalasmiddag idag. Min farmor fyllde 76 och det var middag klockan ett, jag var hemma klockan sju...det var många timmar bland gamla människor. Mattias blev också bjuden och blev omtyckt av alla gamla. Hur kunde han inte bli det? Mitt mys<3 Hur som ringde Knopen idag också och förstörde allt, men denna gången fick Mattias rycka in för att Alex fått något äckel i magen eller nåt.
  Snart är hela mitt rum ränsat och det görs ganska stora framsteg i husets alla förråd. Väldigt mycket slängs. Dock måste nog tempot ökas för om en vecka ska adventssaker fram ju! Jippieho!! Jag är helt full av en massa mysiga känslor och den här veckan börjar det hända saker. Bland annat Ge-Kås för julhandel och även lussekattsbak. Men, första händelsen nästa vecka, alltså imorgon, är vaccin och sedan ska jag få en av Mattias födelsedagspresenter till mig som innebär bio, självlagad mat och massage. Mmmmm, jag vill. Dessutom är det våran 21-månadersdag imorgon ^^


Detta är en av de konstigaste bilderna på oss, därför är den så bra ^^


Tröttig

Idag blev inte riktigt alls som jag hade tänkt mig...jag och Mattias hann vara på marknaden i ungefär en halvtimme, då ringde Vije och sa att hon var för sjuk för att jobba och undrade hur fort jag kunde komma. Utan att riktigt veta vad jag gav mig in på sa jag att jag kunde vara där om en halvtimme. Nio timmar blev jag kvar. I princip ensam jobbade jag eftersom Vije inte riktigt vågade närma sig gäster, vilket betydde nya sysslor jag inte fått göra förut, men när restaurangen vid sju, halv åtta blev helt full var även Tito tvungen att komma och hjälpa till. Vilken dag! Fy, jag som hade tänkt mig en mysig dag på marknad och sedan slappa med gosi, Lisa och Calle. Inte det. Jag tänker avsluta mitt inlägg med att citera något Vije ofta säger. " Jag har så ont i mina benen." Godnatt.


Marknadsdag!

Ungefär så här vaken är min gosboll, men det ska jag snart bota med kaffe. Det tycker han om. Sen bär det av mot Kupan. Jag tänker fynda!


Mitt favoritlakan ^^ Spök!


Fredag hela dagen

Nu ska jag ta cykeln för att transportera mig till min Mattibooi. Vi ska äta chips. Mums! Okej, kanske inte riktigt än för jag är mätt, men senare. Vi ska också kramas och pussas. Det är sånt man gör när man är tillsammans.
  Ikväll blir det jobb, inget jag ser fram emot direkt, men imorgon, imorgon blir det årets första julmarknad. Tjoho! På Kupan, kom dit vetja, mellan tio och tre. Man får glögg!


Idag ska man vara fredagsfin, men jag orkade inte riktigt...förlåt Lisa <3


Chips...

Igår kom Mattias hem till mig med två påsar chips och dip. Det hade jag gärna smaskat på nu, men det är hos Mattias för där spenderade vi natten. Typiskt. Jag vill, jag vill, jag vill ha!
  Men men, vaknade hos Mattias idag och ville inte gå upp. Alldeles för tidigt. Klockan var efter elva...
  Cyklade hem och har sedan gjort ingenting. Jag börjar bli skicklig på det. Först när kvällen kom tog jag mig i nackskinnet och började slänga saker. Jag gjorde också många pannkakor till en stor familj. Det var gott. Ikväll lyckades jag också komma in i skåpet på mitt skrivbord som nyckeln kommit bort till. Jag är skicklig, för dörren är fortfarande stängd och låst. SkillZ. Nu känns alla chips ännu längre bort...


Jag hittade ett fult ljus som jag själv målat en gång. Jag var typ sju eller åtta och det var julpyssel i skolan. Nu eldas det bort. Och som synes i bakgrunden är mitt skrivbord inte längre ett skrivbord, vilket är positivt. Något negativt är dock att rätt mycket saker nu inte har någon plats att vistas på...


Triops

Jag var bara tvungen att lägga upp denna också!


"Hundar och katter i all ära men vad kan slå att ha ett urtidsdjur med tre ögon som husdjur? Jag menar, urcoola djur från dinosauriernas tid VS en äcklig katt som det fastnar bajs i pälsen på. Hur svårt kan valet vara?"

Och titta gärna på denna filmen ^^ : http://www.coolstuff.se/Triops#625

Helt klart laser!

Sitter och letar lite smått efter julklappar och är nu inne på en av de absoluta favoritsidorna. Om inte detta är laser, vad är då laser Mattias och Johan?!

 
Laserpod heter den. Festligt värre. http://www.coolstuff.se/Laserpod


Att göra ingenting

Vad räknas som att göra ingenting? Det känns som att jag inte gör någonting idag. Har tittat på TV lite...gjort mat..löst ett sudoku...tagit på mig kläder. Det är typ allt. Och ändå har det gått rätt mycket tid på detta dygnet. Jag borde börja göra något värdefullt med mina dagar. Det känns som att jag inte kan göra något förrän det är december. Då jävlar.
  Om en halvtimme ska jag faktiskt ta bussen in till stan och fika med Lisa som har semester i en dag. Då har jag uträttat något i alla fall. Men vad ska jag göra fram till dess? Borsta tänderna? Nej. Hmm...


Idag är jag suddig och har den ny koftan från Monki på mig :)


Trolltider

Skulle ha börjat min dag med att gå till vårdcentralen och få vaccin mot svinis, men nähä, Läjet typ suger och var utan vaccin idag. Tydligen får inte människor över 18 ta sprutan än heller? Ingen vet vad som gäller och de är dåliga på att nyinfomera om saker och ting tycker jag. Det känns som att de inte vill få befolkningen vaccinerad för det finns ju aldrig vaccin. Snart dör typ alla.
 Fick komma på en annan plan för dagen när sprutan ställdes in. Skulle ju bli en utflykt med mormor. Satte mig vid TVn och tog fram en ny julkalender...Trolltider. Den är bara så nostalgisk för mig. Så himla mysig är den också. En massa detaljer och mysiga händelser. Man blir alltid sugen på något när man ser den. Idag blev jag sjukt sugen på lussekatter. Det ska snart bakas! 
 Lite senare kom Mattias för att pyssla om mig. Jag fick två sorters halstabletter och ett paket vindruvor. Gos! Han fick god mat av mig, torsk. Mmm. Vi myste och tog det lugnt resten av eftermiddagen till han var tvungen att jobba. Dumma jobb! Jag vill ha kvällar med min pojkvän!
 Tittade lite mer på Trolltider och snart är det Chuck. Hyllningar till den serien. Jag önskar att jag hade chips och dip...


Kunde inte hitta någon större bild..någon annan som sett den kalendern?


Söndagsmiddag

Idag "firades" min och min systers födelsedag, farsdag och farmors födelsedag. Vi träffas inte särskillt ofta allihopa i min fars släkt, men nu blev det en bra kombo. Jag tog med mig Mattias också, för att det skulle finnas någon där som vi inte firade...nej, mest för att han har en snygg stuss. Farmor bjöd på kalvstek och rotfruktsblandning. Blandningen bestod av potatis, vanliga morötter, vita morötter, gula morötter och röda morötter, något vi fick höra, tror jag, minst fem gånger. Vi åt också björnbärspaj och fick höra många livshistorier. Mina farföräldrar var typ bundisar med Mattias farföräldrar någon gång för längesedan nämligen. Dessutom var min farmor Mattias lekisfröken. Det gör saker och ting lite coola. Kanske? Jobb gjorde att vi fick gå därifrån, Mattias jobb. Jag åkte hem och tittade på julkalender. Pelle Svanslös. Det gör man när man är sjuklig, för det hjälper. Eller så är det bara någon slags tradition jag har...Dessutom är det ju nära till jul. Snart somnar nog jag. Fatkis!


Min farmor heter Gunnel och jag tror att många fler vet vem hon är, jag har bevis ^^


Sjuk

Varför kan ingen ta hand om mig när jag är sjuk? Kan någon förklara det för mig? Istället blir jag försummad och sårad.

Sjuk?

Jag har nog inte sovit i natt. Möjligen att jag slumrat små perioder. Lång, lång natt var det i alla fall. "Vaknade", något måste jag ju kalla det, med en förbaskad jävla värk i halsen, mest på vänster sida. Som om något ville ut ur min halsmandel, men bara kunde inte få i sär den. Jag blev livrädd och tänkte på svininfluensan, men man måste tydligen ha en massa feber och det har jag inte. Det får jag aldrig. Jag har druckit mycket te och ätit två värktabletter så just nu känner jag ingenting direkt, mest bara illamående och yrsel. Värk i ögonen också. Klockan ett ska jag vara i stan för körlektion, det känns jippie. Dessutom får jag bråttom efter den till arbetsförmedlingen, som jag inte behöver alls för jag vet vad jag vill och det känns dumt att gå dit just därför. Jobbet ikväll har jag inte en aning om hur jag ska göra med... 
 Just nu vill jag bara förlita mig till min hårblås i en kvart och tänka på London. Foto på koftan orkar jag faktiskt inte så fuck it. Hejdå.

Hemma

Nu har jag kommit hem från dag med Lisa. Jag råkade visst spendera lite mer pengar än jag borde. Jag gick in på Monki, vilket kanske var dumt. Köpte mig en kofta, men det är alldeles för mörkt för foto så det får bli imorgon. Den är rosa. Gos! Vi gick runt i massor av affärer och i Göteborg har en massa julpynt redan kommit fram. Till och med den stora granen i Nordstan. Är Varberg efter eller Göteborg före? Här har ju inte synts en enda extra lampa än vad jag sett i alla fall. Förutom att strosa satt vi på Vanilj och fikade och även på Mc Donald's. Vi pratade om nära och lite mindre nära framtid. Vi är bra på planering och borde få något slags pris. Förresten köpte Lisa Body Shop's bräsiga julkalender. Jag är lite avundsjuk. Egentligen massor. Om någon hade gett en sån till mig, då tror jag att jag hade älskat den personen något oerhört. Det får mig att låta som att jag älskar materiella saker mer än människor, men det är inte så. Jag älskar Lisa till exempel. <3

Gbg

Om bara några minuter ska jag hoppa på cykeln för att ta mig till stationen för idag ska jag till Lisa. Hon är mitt mys och jag är hennes. Jag är också hennes lilla mobb, men det är bara något jag tycker om. Vi kommer planera mycket idag och det tycker jag också om, men nu får jag skynda mig lite så jag kommer iväg. Hejshopps allihopa!



Man får lov att ha shorts när det är kallt också! Knästrumpor är sjukt bekvämt ^^


I count your eyelashes, secretly

Tänk om denna hade varit till mig R.E.M. – At My Most Beautiful.

Vill vara hemma ikväll


Skit

Idag hatar jag och jag har min pojkvän att tacka. Eller mig.

Dumma internet!

Något är seriöst fel med mitt internet. Allt går jättelångsamt och ibland kommer det inte ens upp en sida när jag öppnar internet, bara vitt. Vad ens?! Jag börjar bli riktigt irriterad. Speciellt när allt bestämmer sig för att bara hänga upp sig och inte gör något. Jag är trött nu, jag vill somna i en mysig famn precis som i eftermiddags. Gos! Förresten fick jag lite tillbaka till dåtiden-tankar, vilket resulterade i:



Grr...


Tidig morgon

Gick upp före halv åtta idag. Alla morgonmänniskor får ursäkta mig, men det var hemskt. Jag har nog inte gått upp så tidigt sedan en gång för kanske två månader sen... Satt mellan halv nio till tolv och fick höra, se och prata om konsekvnser i trafiken av alkohol, droger och trötthet. Synd att man redan är medveten om allt och måste betala 600 kronor för det. Nu sitter jag och väntar på Mattias. Han spänner muskler just nu, men smsar förhoppningsvis snart, då ska jag laga min köttfärs, den tycker han om. Lyssnar även på lite trevlig musik.

Mika – One Foot Boy


Jultankar

Jag vet inte riktigt vad jag gör med mitt liv för stunden. Jag gör typ inget, bara fördriver tid på något sätt. Hur vet jag inte, men jag lyckas. Har förresten jobbat hela helgen. Sege. Igår var det farsdag vilket betydde en plötslig rush runt halv sju på Knopen och sen var det dött. Nyckeln till frihet var där och åt, det fick mig att längta tillbaka till de mysiga filmkunskapslektionerna i ettan. Typiske.
Mattias sov hos mig i natt för det var så det blev och det var bra. Jag ska snart åka till honom och sova där i natt för imorgon bitti, typ alldeles för tidigt för människor, ska vi gå risk1:an. Men först, med start inom kort, Chuck! Oyeah.


Idag blev jag så himla julnostalgisk så jag påbörjade min önskelista ^^


Fika

Nu ska jag cykla som en vind in till stan för att fika med Lisa. Mamma är dum som inte vill köra med mig in. Dåligt. Ska jobba sen också och det suger, men efteråt blir det Oscars. Najs! Fést.


Dagens: Kofta H&M,
 klänning H&M,
knästrumpor Gina Tricot,
 strumpbyxor Gina Tricot


Duktige!

Fy vad jag känner att jag fått gjort mycket idag. Det säger i alla fall listan som jag gjorde att jag har gjort. Idag har jag tränat, gjort mat, städat bland disk, städat på mitt rum, vattnat, städat toaletten, sorterat familjens underkläder, tvättat, bytt lakan, tvättat mitt täcke och så har jag gjort en massa andra småsaker också, typ som filat naglarna. Hihi. Som belöning för allt detta ska jag nu få tillbringa natten hos Mattibooi. Hoppas jag får köra bilen dit. Hejsvejs!


När jag fyllde år fick jag ett ljus av mamma, det byter färg när det är tänt^^


Mysdag

Nu ska jag åka till en Mattias som har blivit nästan frisk (!) och göra honom helt frisk. Det är jag bra på. Sen hoppas jag att det finns lite tid kvar för en fika med Lisa innan hon försvinner tillbaka till sitt hem alldeles för långt ifrån mig.


Idag är det slappiskläder på, känns lite som högstadiet. Det var längesen nu...


Halka

Nu sitter jag och försöker finna något slags lugn. Jag äter också vaniljyoghurt. Om inte alls många minuter är det dags att klä sig i hela regnklädesutstyrseln för att kunna ta sig vidare till staden någorlunda torr. Det suger ju att tvingas köra ner till Halmstad i regn på E6:an. Klarade det dock igår så jag vet ju hur det känns, men det är regn och det är tråkigt. Önska mig lycka till!

Lite sömnrädd

Jag sitter och är lite smått orolig. Imorgon ska jag gå upp tidigt, eller ja, åtta är väl tidigt? Ska nämligen till Halmstad för att göra halkan. Iiiih! Det är typ den jag fruktat mest med hela kör-grejen, förutom uppkörningen då. Nu vet jag inte riktigt, men jag tror att jag ändrat uppfattning. Det är så sjukt roligt att köra bil och jag är inte alls rädd när jag gör det, nu är jag nog bara mest rädd för att jag inte ska bli godkänd och tvingas göra om. Men man blir väl godkänd rätt lätt på det va? Får hoppas på det. Nu ska jag göra ett försök till sömn. Godnatt människor, och ett extra litet godnattkryapåsig till mitt Mattiasmys som har haft feber hela dagen. Jag tog hand om honom<3

Söndagsfilm

Nu börjar Djävulen bär Prada på fyran. Jag är bänkad!


Halloween över

Jaha, så var denna högtiden också förbi. Jag känner att jag inte riktigt alls firade halloween i år. Jag gjorde ingen pumpa, bakade inget, åt i och för sig godis, men i fredags jobbade jag och igår jobbade jag också. Hann ju dock med en liten sväng till Hilda där det var utklädnad till max. Det var trevligt, fast det är alltid lite skumt att vara den nyktra bland onyktra. Hur som vill jag tacka Hilda för igår, tack <3


Jag vet att bilden är suddig, så två närbilder till blir nog bra ^^


Den här antar jag att min syster och hennes pojkvän gjorde ^^


Mina bröders och kusiners verk :D


Smart

Söndagar behöver man inte göra så mycket på, det är lagligt att slappa. Har spenderat mycket tid till att spela schack i eftermiddag. Jag spelade mot min yngsta bror, han är sju...och tro mig, det var inte jag som övertalade honom. Dessutom trodde han att han kunde vinna över mig en tredje gång, men jag orkade seriöst inte mer, det är ett fruktansvärt segt spel. Man känner sig i och för sig smart när man vinner, även om det är mot en sjuåring...


Jag har spelat schack typ fyra gånger förut, jag tror vi hittade på lite regler ^^


Score!

Nu var det visst ett tag sen och det har hänt massor, jag har varit helt upptagen. Fick ett telefonsamtal i fredags och vips så var alla mina Kittyböcker sålda. Ska jag vara ärlig trodde jag att jag kanske skulle få sålt typ max två böcker. Jag känner mig övernöjd!


Har ju visst lyckats samla på mig en del..


RSS 2.0