Filmkväll

Nu ska jag snart cykla in till Hemmakväll och hyra en film med Lisa. Jag tänker köpa godis för det var typ tusen år sen jag köpte mig det. Mums. Jag tror det kommer bli en mysig kväll, det är alltid mys med Lisa. Ha en mys kväll alla andra också :)

Fix

Nu har jag ändrat lite färger på min blogg, trivdes inte riktigt med utséendet förut, men jag orkade inte ändra det. Nu är det gjort. Förutom det mår jag skitskumt idag...

Jimmy Choo

Nu har H&M släppt ut bilder på Jimmy Choo for H&M-kollektionen. Väldigt många snygga saker, men så är det ju så exklusivt på något sätt. Inte jättedyrt, men alldeles för fancy. Köper man något skulle man använda det alldeles för sällan. För min del blir det bara att titta och njuta. Det är jag absolut nöjd med det också.


Bilderna är ju minst lika viktiga som det de visar...H&M lyckas.


Kitty

Har precis gjort färdigt en annons på Blocket.se. Bestämde mig idag för att verkligen försöka få bort lite skräp här hemma och kanske lyckas vinna lite på det. Så annonsen innebär att jag ska försöka bli av med alla mina Kittyböcker. Hittade 37 stycken, varav två stycken är trilogier. Jag har nog bara läst hälften av dem, sjukt slöseri ju...Men jag förstår inte riktigt betalningen. Tydligen ska jag betala via telefon inom 48 timmar, men jag vågar inte riktigt göra något än. Hoppas på att det löser sig. Ikväll kommer House!

Superstäd...typ

Gick upp med tuppen idag, om nu tuppen går upp halv tio...men lite stolt över att man lyckas komma upp tidigt allt som oftast. Var inne i stan en sväng, blev omkörd och ignorerad av Mattias, det var en slump men han fick sig en omgång. Hihi. Nu tänker jag städa mitt rum, det behövs.

            


Jag känner att det är dags för mitt räliga skrivbort att få fara in i elden nu, det innehåller ju bara skräp. Hoppas dock på att jag hittar nyckeln till skåpet nu när jag städar...vill inte öppna det med våld för då behöver jag hjälp och det innehåller saker min mor fördömmer, ja, sprit.



Skräpigeée.


Måndagskalas

Ska alldeles strax till Isak för att fira hans 19-årsdag. Det kommer bli alldeles förträffligt trevligt tror jag.
 För övrigt har jag idag befunnit mig inne i stan i sällskap av Mattias. Vi fikade på Mignon. De har den bästa morotskakan och jag tror att jag har lyckats övertala Mattias om att det inte alls är jättedyrt där, han har inbillat sig. Har tänkt ovanligt mycket på juletid idag.


Färgade håret gjorde jag ju förra veckan ja. Ganska mörkt...


Proppfull helg

Oj, oj, oj, har gjort så mycket i helgen att jag inte riktigt hunnit unna mig vilotid. I fredags var det den 23:e, vilket nu innebar 20 månader. Jag och Mattias åt lax och bakade. Jobbade på kvällen, inte så stressigt som jag hade förberett mig på eftersom lönen kom då. Kom hem sent och försökte somna i tid för att gå upp och göra högskoleprov. Det gick inte så lyckat med den sömnen. Provet kändes helt random och efteråt var jag helt slö. Man är så koncentrerad och stressad under så lång tid. Sjuke. Åkte hem till Mattibooi efteråt för återhämtning med varm choklad och Super Mario innan det var dags att jobba. Fy vilken kväll. Jag fick gå runt och be i princip alla bord om ursäkt för fel jag inte gjorde. Sepe. Det var helt fullsatt och jag har inte varit med om värre. Typ. Jag klarade stressen, men inte de andra, ordinarie serveringspersonal, de gjorde typ tusen missar och försvann hela tiden så jag fick ta hand om allt kasst. Dåligt. Fast å andra sidan hade inte de kunnat visa en bra vänlig sida för de är alldeles för stolta för att erkänna sina fel där. Det var gett att få sluta sen och träffa vänner och bara ta det lugnt. Somnade i Mattias soffa till ett program om coola bläckfiskar typ. Det var inte riktigt meningen.
 Idag träffade jag min far. Det var behövligt. Vi köpte lasagne och invaderade mina farföräldrars lägenhet medan de är i Napa för att ha någonstans att vara. Pratade en hel del, tittade på italiensk fotboll, tog en fika på Mignon och avslutade det hela med att åka till farfars syster så att pappa fick klippa sig. Nu sitter jag bara och hoppas på att tiden går långsamt för ikväll ska jag jobba. I en timme. Segt. Men de lär ge mig min lön idag och det är najs!


Dumle-grottor gjorde vi i fredags. Jag säger mums ^^


Seg dag

Sov typ jättelänge idag. Inte alls bra egentligen. Men jag kompenserade det lite med att laga mumsig lunch. Dröjde ungefär jättemånga timmar innan jag tog tag i vad det var jag skulle ägna hela denna dagen åt. Plugga till högskoleprovet. Gick ju inte så bra nej, men jag har gjort ett gammalt prov och blev precis färdig. Det gick inte alls bra och jag ser verkligen inte fram emot lördag nu. Mattias kommer om typ tre timmar, jag hoppas han kan uppmuntra mig en aning.



Typ den töntigaste theme-låten någonsin.


London?

Körskolade idag och fick köra ordentligt i Lassabackarondellen. Sjukt! Det var asapirrigt, men det gick super.Tydligen ska jag göra halkan om två veckor O_O Mötte upp mamma i stan efter körningen och vi besökte Ticket. Tydligen ska hon, min syster och jag åka till London. !!!!!. Antagligen under mellandagarna i typ tre nätter. Vi skulle gjort det förra året sa mamma, men då kom vi aldrig ens till någon resebyrå så jag har good feelings över detta. Glad! För folk som inte vet så har jag aldrig varit i ett annat land än Danmark med min mamma och det har aldrig varit tal om att åka och resa förr så jag är jätteglad.
 Min morfar fyller år idag så vi var hemma hos honom en stund också och åt tårta. Jag spelade också mycket Super Mario och Super Mario 3 på Nintendo. Mina bröder typ äger mig, men vad gör det. Ok, det är ganska jobbigt, men jag kan träna, Mattias får träna mig, för en dag ska jag slå dem! Gjorde också något dumt med mitt hår idag...


Hämtade min sista av tre ringar jag fick av mormor i studentpresent...har ju bara fått vänta, eeh, fyra och en halv månad. Victorins suger! För det är ju inte alls så att jag har en massa förmåner där ^^ (Ringen i mitten hämtade jag idag.)


Dior

Mysade med Mattias över luchen, vi låg mest under en filt. Det är höst så man får. Följde honom sedan till gym där vi tog farväl. Mycket tragiskt. Typ inte ens. Vandrade lite på stan innan det var dags för fika med Jenny och Hilda. Fick presentkort på Matas i födelsedagspresent som jag tyckte det var läge att spendera. Köpte en ny kajal, en ögonbrynspenna, och, hör och häpna, ett läppstift. Jag har velat ha det ett bra tag, såg det i ELLE nämligen. Dyrt, men presentkort är väl till för att bekosta sådant? Fikade ju sedan med Jenny och Hilda, det var trevligt och det fanns en hel del prat och skvaller att ta igen. Vi gick runt lite på stan också innan vi skildes åt. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli jobbdags. Segt. Men nu ska jag ju få se Diskpojken i action!


Kamerablixten gör att färgen blir helt fel...det är typ brunrött egentligen :)


Operation Städ

Var på arbetsförmedlingen idag och pratade om grejer och saker. När man gick därifrån kände man sig riktigt självsäker och som att man skulle ta tag i typ allt och bara bräsa, vilket nog inte kommer hända ändå. Hur som träffade jag Holmgren där och det visade sig att han ska vara praktikanttillskottet som ska hjälpa oss på Knopen under november månad, då Poppo och Emelie spenderar mycket tid på en strand i Thailand. Fusk. Jag döper honom här och nu till Diskpojken. Spenderade lite tid med Mattibooi efter arbetsmojset och sedan körde jag bil i staden och i många många rondeller. Jag ägde. När jag kom hem hade jag noll att göra så jag började på operation städa vårat hus. Själva grejen är att min äldsta lillebror, Karl, ska få ett eget rum, mammas arbetsrum. Hon har då inget annat rum att vara i än vårat förråd, som alltid är kallt..., så för att hon ska få plats där måste vi röja där, men där finns inte så pass mycket att slänga för det är mest en frys och typ skridskor och krukor. Så, för att kunna tömma det förrådet måste vi städa ur en massa garderober i hallen och de två mindre förråden på övervåningen. Det är där jag började projektet idag. Mycket, mycket, mycket, bara för att mina bröder kivas om sin lilla yta. Jag får ju i och för sig något att göra...


Så här såg det ut innan jag började. Till vänster finns också hyllplan som är överfulla med spel, de syns lite, och till höger finns stora hyllor med typ massor av täcken och kuddar och grejer. Väldigt mycket, på väldigt lite plats. Så mycket skit en familj kan samla på sig! Sjukt ju! Mamma kommer få mycket separationsångest under den här operationen, men jag ska nog lyckas övertala henne.


Ringar

Fick tillbaka mina Bjorgringar igår. Födelsedagspresent ifrån Lisa, men de var aningen förstora, det är alla ringar för mig, så jag lämnade in dem på Victorins. Jag ser många fördelar med att ha en guldsmedspojke till pojkvän. Så nu passar de mig och jag tycker om dem jättemycket. Dock är det lite läskigt för de är så nätta att man knappt känner dem. Får verkligen hoppas att jag inte tappar någon typ i en vante i vinter och den försvinner.


Jag och Lisa är förlovade nu  <3


Arbetförmedlarskit

Har fått ett brev ifrån en människa på arbetsförmedlingen, som jag trodde att jag hade fått som jobbcoach, och som jag väntade mig få en tid att träffas av i brevet. Nähä, där stod att jag skulle gå in på hemsidan och göra tusentals avancerade saker för att välja en jobbcoach annars skrivs jag ut den 19 oktober. What?!?! Så nu har jag suttit i typ en kvart och försökt förklara för någon som inte alls förstått min situation och har försökt guida mig genom det här tills hon till slut fattade att det inte var någon ide för ingen förstår sig på det där systemet förutom de som är jobbcoacher redan. Jag fick en tid och ska träffa henne på måndag klockan tio. Tänk om de bara kunde sagt så till mig första gången jag var där så hade ju allt varit kalas? Bajssystem.

Coco

Var hos Lisa igår ju. Det var ett sjukt saknat sällskap! Vi satt ett tag på Vanilj och pratade av oss innan vi gick på bio. Coco - Livet före Chanel. Underbart mysig film med precis rätt sällskap. Vi hade dock tur för det fanns bara fyra biljetter kvar till föreställningen, å andra sidan var de platserna belägna på första raden längst åt höger...inte jättebekvämt...Fick lite tid efter filmen också innan jag var tvungen att ta tåget hem. Supermys dag <3
 Idag träffade jag Anthony och tog en lunchfika. Det var riktigt trevligt. Väldigt längesen vi träffades av någon anledning. Vi pratade om allt från Jesus till amunition. Jag vill ha tillbaka fredagsfikorna...


Jag vill också bo i Paris och bli jättekänd...


Resfärdig

Nu är jag helt färdig och redo att åka till Lisa, dock går ju inte tåget förrän om en och en halv timma. Bläk. Får väl ta och läsa på lite inför körlektionen imorgon. Det är stadstrafik i Varbergs centrum som gäller. Igår lade jag bromsen i botten! Pirr. Jag är fett bra på att köra bil...


PosarN


Lång tisdag

Idag har gått så segt. Vaknade hos Mattias och mådde blä. Helt tung och förkyld typ. Hade körlektion klockan elva och skulle sedan träffa Göran klockan tre. Hade inget att göra däemellan så jag åkte hem. Allt har gått fruktat segt och nu ska jag snart jobba. Jag vill inte cykla i kallt!!
Imorgon ska jag till Lisa! :D<3

Gulgrönt

Jag tycker det har varit en bra helg, jag är supernöjd. Jag vill tacka människor för fina presenter och kanske kommer det någon bild vid ett senare tillfälle. Idag har i och för sig gått lite halvsegt, har inte riktigt kommit ur sängen...har av anledningar väldigt ont i mina ben, både träningsvärk och...tjaa...snubbling. Vi har ett nytt fönster i vardagsrummet nu förresten. Det ser likadant ut som det gamla. Fett värt. Jo, men tydligen var fönsterkarmarna ruttna eller något sådant...Jag skulle vilja ha glass!!


Halkade lite på jobbet förra fredagen (eller lördagen?), lyfte någon dag senare min cykel och svingade den rätt på knät (!?), halkade på cider igår under rundpingisen och sist men inte minst cyklade jag och Mattias ihop och självklart landade jag på det knät igen. Om jag nuddar det lätt får jag nervryckningar i hela underbenet. Asgett. Och jag gillar färgen på det o_O


Igår

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med gårdagen. Våffelkalas hos mig med trevliga människor. (Och jag fick presenter^^). Mätt och nöjd åkte jag till jobbet och slet som ett diskande djur mest och blev ganska blöt. Efter jobbet for Mattias och jag till Majas för att titta på MUTE och jag spenderade lite för mycket pengar på dryck...men jag ägde på rundpingis!


Musik, svett och alkohol=kärlek


Jaha?

Vi har ett stort hål i våran vägg. Förresten så mår man som man förtjänar idag. Japp.


Fést

Jag borde nog inte bloggA NU.  Biorde ät upp och sova först. KRockade med Mattias och slog mitt knä mer än en gånh ikväll. Det var slaget förut och är grönguklt och nu har det en bula igen. Jag ägde på rundpingid ikväll. Sjukvärd dag! Natti natt<3


Den gången var jag också full och det stod toast på min arm och sen upp och ner på i min panna. Kul då också.


Oförskämd?

Ikväll frågade jag min pappa om han har någon present till mig. Det har han inte. Istället blev han arg på mig och sa att jag är oförskämd. Jag la på luren när han ringde och sa det till mig för jag blev så förbannad och ville inte ta den diskussionen hemma hos min pojkvän klockan elva på kvällen...då fick jag ett sms; "Du får bara mer att förklara och mer att skämmas för. Fy." Han ska fan få svar på tal.

Träna

Nu ska jag testa på ett nytt sätt att få mig att röra på fläsket och få en hälsosam kropp. Har inte en aning om det kommer fungera och jag tänker inte tala om vad jag ska göra. Än. Mattias vet nog, men han får inte säga något. Musik och sportBHn på!

Sticka

Fick lust för att börja sticka. Jag har länge haft lusten i och för sig, men jag har bara inte tagit tag i det. Det är ju lite klurigt att börja sticka om man bara vill sticka, men inte vet vad man vill göra. Så nu bestämde jag mig idag för att göra ett par handledsvärmare att ha i höst. Det lär ju i och för sig snart bli för kallt för det, men jag ska göra dem ganska långa ut på fingrarna. Det borde göra susen. Vitt garn är kanske inte den smartaste färgen att ha på händerna, men det är ett så skönt bomullsgarn. Råkade visst ta det på Rosenfred och aldrig lämna tillbaka det...ganska så många nystan...det fick jag. Kanske att man ska se ett avsnitt Family Guy av den nya säsongen?


Varsågoda, suddig bild. Och ja, det är NonStop till höger. MUMS!


Mattias

Idag körde jag baklänges runt hörn. Det gick ypperligt bra. I eftermiddag har jag spenderat tid till att hjälpa Mattias att skaffa och fixa till en blogg. Han har dock inte skrivit något inlägg än, men klicka dit med jämna mellanrum så kommer nog snart ett. Länk finns till höger under "länkar", för jag har inte riktigt lärt mig hur man länkar med ord än...Nu ska vi titta på Family Guy och skeda som två bögar i hans säng. Det är asgett.


Min pojkvän är typ cool. Typ...


Pirates 4

8:e juli 2011, då kommer den. Jesus! Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides kommer den heta. Johnny Depp kommer tydligen få 400 miljoner för det han ska åstadkomma...sjukt. Men vi alla älskar honom ju ändå. Kiera skulle inte vara med, men nu ska hon det..skumme. Orlando Bloom ska tydligen inte vara med alls, med vad ens är han för en skådespelare?! Och Zac Efron?!?!?! Vad ens ska han vara med för?!!!! Ja Mattias, det är han i High School Musical...


Ja, klippet är typ bara en bild...


Ge-Kås

Vaknade hos Mattias i morse. Det var uppskattat. Körlektion med start i backe stod först på att göra-listan, sedan åkte jag, Mattias och Calle till Ge-Kås. Dit ska jag åka så fort jag får körkort. Oyes. Vi åt på BK, vilket alltid är tillfredsställande. Sen gick vi bara runt och skrattade åt vissa saker och så köpte vi nödvändiga saker som herrsockar, hårspray och rakblad. Jag blev sjukt paff och småförbannad över att hårnålarna var slut. Kan de ens ta slut?! Ikväll klockan åtta börjar säsong sex av Scrubs. Jag är bänkad. Till dess blir det kanske lite mer Pirates om the hädadan...och ljus. Ja.


Jag köpte Svampbob-choklad. Det är asvärt.


Krassle?

Jag har känt mig alldeles okry idag. Inte bra alls. Mitt huvud har sagt stopp och vill bara vara jobbigt och tungt och så är jag förkyldig. Jag ser noll fördelar med att jobba ikväll. Blä. Skulle ha klippt gräs idag för sista gången i år, men nej, det blev Pirates om the hädadan 1 och 2 istället i en soffa med filt. Imorgon blir det Ge-Kås!


Jag fick ju en del presenter när jag fyllde år ja, bl.a presentkort på Body Shop och Matas, armband och myskväll, ramar, ljus och annat mys som luktar gott, en korg till mina garner och sen fick jag någon slags USB-sak till min iPod som inte funkar...


Nöjd

Nu ska jag snart sova och jag kommer somna så nöjd. Jag har haft typ världens bästa födelsedag. Vaknade bredvid ett mys, öppnade paket, fikade på Espresso House med Lisa som var väldigt saknad (<3), sedan joinade Calle och Mattias, spelade sedan bl.a battle toads hos mormor med Mattias, åt hamburgare, fler paket och sist mys med Mattias vid premiär av Chuck och sen fortsatt TV. Tack <3


19!

Idag är typ världens bästa dag! Det är min födelsedag. Jag har fått presenter. Snart ska jag in till stan och fika med Lisa. Asnajs!




Hihi, jag fick ett ihågkommet armband av Mattias ^^ Och en speciell kväll...vi behöver kanske inte notera att min hand ser monstrigt skev ut ^^


Tårtor

Nu har alla folk lämnat plejset så nu är det dags att varva ner. Väntar på Mattias som borde komma rätt så snart eftersom de hade som krav på honom idag att vara färdig till tio...Han ska få tårta när han kommer. Och många uppvärmande kramar, för av någon anledning blåser det och regnar abamycket. Här är en bild på mina tårtor förresten, ni kan ju gissa vad det är i dem ^^


De var faktiskt goda också...


Kalasdag

Fy skjutsinen vad jag har städat idag! Jag är typ asgrym. Dessutom har jag bakat två stycken sjukt snygga tårtor. Jag blir nog tvungen att lägga upp bilder på dem sedan. Är de nu inte supersmaskiga så tror jag att jag börjar gråta för jag lade ner hela min själ i dem. Nu kommer gäster om en liten stund och jag ska få öppna typ ett paket. TYP. Men imorgon blir det många fler!!!! :D


Hej!^^


Födelsedage!

Min lilla lilla lillasyster fyller idag 17 år. Ett grattis till henne. Vilken otur hon har som har mig till syster som bara gav henne typ nio saker. Pfft. Hon fick fem filmer, helt otroligt att jag lyckades välja fem stycken hon aldrig har sett. Score! Hon fick saker från Body Shop också, det vill man ha. Typ allt luktar gott. Allt luktar gott.


 


<3


Vi älskar likanande bilder <3


Barnkalas!

Nu ska jag slänga ner viktiga saker i min väska och sen ska jag köra mig själv till Mattias. Jag är cool. I och för sig får jag inte köra ut på gamla E6:an för mamma, men nästan hela vägen är ok det också. Hoppas folk får en lugn kväll, det kommer nog inte jag få på mitt jobb..Hejs!


Man vill bära kläder som man döper mycket oftare ^^


Tavel

Har försökt mig på att städa lite en stund. Det har inte gått så bra. Satte upp några foton istället. Även tavlan som jag köpt av Lisa. Jag kom också förskräckt på att jag inte betalat den än...men jag ska det, snart. Dukade också fram några prylar jag fått av min farmor och farfar sen deras flytt. Gammalt är nytt <3


Jag älskar den <3



Klockan är ju aningens sönder, eller, den går ju om man vrider upp den, men den tickar typ ashögt och ringfunktionen är sönder så jag föredrar att bara titta på den ^^ Och lampor i mångfald omtycks!


Matematik

Inledde dagen med te och hönökaka, Åkes äkta till och med, vid TV:n. Vad som visades idag som var av minsta intresse var ett UR-program om matematikens historia. Det fick mig att inse att man egentligen inte lär sig någonting i skolan och att alla är dumma i huvudet.
Tydligen finns det oändlighet, den är lika stor mellan för heltal, tiotal och bråk, men oändligheten är större för decimaltal, det kom någon smart man på, men innan han dog kunde han inte komma på om det fanns en oändlighet mellan heltalen och decimalerna. Hmm....Orka? Jag vet inte varför jag tittade på programmet för jag förstod mycket få delar av snacket, det jag uppfattade var nog mest namnen...och de har jag glömt nu. Smarta människor borde hyllas mer, för de är smarta. Nu ska jag laga mat.


Jag minns Kurt Gödel, han var rätt het...nej.


Underklädsel

Man har rätt att få ha mycket underkläder. Man känner sig lite snyggare om man känner att man har snygga sexiga underkläder. Jag har en förmåga av att titta efter det alldeles för ofta och borde hålla lite bättre i mina pengar. Ikväll var det Lindex som gällde:


           
            


Mums!


Förkyldée

Det är lite illa, jag har känt mig aningen för krasslig idag för att vara en frisk människa. När jag vaknade i morse hade jag ont i huvudet, ögonen och kände mig helseg och snuvig. Det suger. Låg i sängen en och en halv timma extra innan jag orkade mig upp. Klockan tre träffade jag Mattias utanför arbetsförmedlingen, eller, faktum var att vi stötte ihop precis innan vi hade hunnit dit, helt random. Pratade med en sån där handläggare. Han kunde skriva uppochnerpå. Skitläskigt! Just nu sitter jag och är arg på mig själv för att jag inte kan komma på vad jag önskar mig! Man kommer ju alltid på en massa saker som man säger att man kan önska sig när man fyller år, men nu är det bara tomt, allt det har försvunnit. Sugigt.



Jag får också lägga upp YouTube-klipp^^


Effektive dage

Det har hunnits med massor idag. Åtminstone tycker jag det. Gick upp, lite för sent, Mattias var sömnig och söt och ville bara sova som ett mys. Lagade mat. Kyckling, fjärilsmakaroner och grönpepparsås. Namnam. Sen susade vi förbi Calle och Isak och besökte arbetsförmedlingen. Typ äntligen?! Hur som hade jag lite för bråttom och hann inte färdigt. Hade körlektion klockan två och tydligen behövde man göra tusen miljoner saker för att få vara med och söka jobb som man ändå inte får...Körlektionen sen var ju najs. Jag typ ägde. Några plötsliga och oförlåtliga stopp får man göra. Det är meningen. Trots dem äger jag! Mamma borde låta mig få köra alltid, det är kul att se henne våndas lite vid min sida. Det kan hon gott göra. Efter min lektion var det Mattias tur. Hans första. Jag åkte ner till staden och inhandlade presenter till min syster eftersom hon bara råkar fylla år två dagar före mig. Aningen glädjedödande. Men mer skall inte sägas ifall hon läser min blogg...Mötte upp Mattias sen för en snabb fika innan det var dags för våran sista teorilektion. (HURRA!) Efter det började Mattias jobba klockan sju och jag satt på Knopen och läste en skum tidning fram till klockan åtta då jag skulle börja städa där. Mitt nya uppdrag. Jag äger inte, men jag får ju pengar. Alla kan moppa. Dock upptäckte jag när jag kommit hem och duschade att mina händer blivit helt rödprickiga av minisår och jag har små små blåmärken och bulor på några ställen på händerna. Knep. Dessutom blir jag hypertorr. Nu vill jag nog sova. Godnatt!


Bilden har inte med någonting att göra. Förutom bevisa min och min systers sepighet <3
(Nu typ regnar det helmys. Jag kommer somna nöjd ^^)


RSS 2.0