Challengers



Yes I know it was late
We were greeting the sun
Before long
And you live with someone
I live with somebody too
Leave it there
For safe keeping
One of the west village in plains
That was the custom
Come dawn

On the walls of the day
In the shade of the sun
We wrote down

Another vision of us
We were the challengers of
The unknown
"Be safe" you say
Whatever the mess you are you mind okay
That is the custom
On down

Na-na na-na na-na na-na na-na
Na-na na-na na-na na-na na-na...

Until I see you around
Until we clear the accounts
Leave it there
Leave it to us
We are the challengers of
The unknown

Oh-la, oh-la, oh-la, oh-la
Oh-la, oh-la, oh-la, oh-la



The New Pornographers – Challengers


Sovmorgon

Tog mig en sovmorgon idag för jag kände att jag var värd det. Föreläsningarna nu är ju ändå inte obligatoriska. I eftermiddag dock är det presetation av ett grupparbete, som egentligen bara känns meningslöst, men men.
  I eftermiddag blir det rundvandring i GUs lokaler och också där vi ska vara på Chalmers. Det känns behövligt. Efter det blir det någon slags picknick i Slottsskogen, det känns helnajs. Jag tycker verkligen klassaktiviteterna är roliga, men vi är så himla många så det är fortfarande svårt att känna igen många klasskompisar ännu. Hade ju hjälpt lite bättre om man typ inte var ansiktsblind...
  Något som är illa är att hemlängtan börjat smyga sig på. Jag saknar verkligen Mattias. Han borde bo i min säng så varje kväll när jag går och lägger mig så ligger han där och är alldeles gosig. Dumma avstånd!


En snodd bild från våran coola apoteksgrupp på FB. Jag känner mig väldigt häftig här. Not. Jag var inte ens snabb på det där heller :P


Jaaaa!

NU ÄR DET SOVA! gODNATT! Jag är så glad attt det finnd spårvagn ens,

Klassfest

Nu åker jag inom kort med bussen till någonstans mellan Linnéplatsen och Järntorget för att festa med klassen i en källarlokal. Jag tror det blir najs. Kvällens outfit:


Jag måste hitta ett bättre ställe för min spegel än lutad mot en bokhylla i ett skrymsle längst in i mitt rum...


Regnelände

Idag är det ju som sagt poängjakt i slottsskogen som gäller, men vädret har verkligen inte bestämt sig om vad som gäller idag. Det har kommit flera skurar och vid ett par tillfällen har jag även tyckt mig höra åska. Hur ska detta gå? Och vad ska man ha på sig? På lappen vi fått står det att man ska ha OÖMMA KLÄDER, så det verkar viktigt. När jag frågade en fadder sa hon att man skulle ha kläder som man inte hade någon användning för senare. What?! Det kan de ju inte kräva och vad ska de ens tvinga oss att göra?! Hoppas att jag hittar något. Får bli mina joggingskor på i alla fall. Man kanske ska sätta på sig en hel träningsoutfit? Jag kan verkligen inte bestämma mig. Jaja, önska mig och mitt lag lycka till. Förresten heter vi grupp sex, det är väldigt roligt på fyllan.

Hemma och sömnig

Kom hem för en liten stund sedan efter andra dagen av nollning. Dagarna har bestått av att lyssna på icke obligatoriska föreläsningar. Ganska lamt, men känns bra att försöka få någon slags rutin.
  Igår var det middag med faddergrupper och sedan utgång till Parken, vilket var najs, men jag var heltrött och åkte hem rätt tidigt.
  Idag var vi med om stadsvandring då vi gick till olika stationer utsatta på en karta och utförde en del smått pinsamma uppgifter för att samla poäng. Jakten på poäng fortsätter imorgon i Slottsparken. Det kommer bli helnajs.
  Ikväll var det förfest med klassen, vilket innebar typ en tredjedel av den...lite dåligt tycker jag, men okej. Sedan for vi till Avenyn för att gå in på Deep, kanske? Jag kan också ha hittat på att det finns. Där var det najs, men vi kom in först tolv så det hanns inte med så mycket innan sista bussen gick hem.
  Många namn for idag in i mina öron, ungefär lika många åkte ur igen, men nu har man i alla fall bekantat sig med en hel del av dem. Det är ju lite svårt när klassen består av typ 100 pers.
  GODNATT!


Ikväll fick det bli den här bilden för den är så najs. Tvååkersdagarna, en heldag var det verkligen.


Dag 1

Snart är första dagen som nyflyttad över. Jag har nog inte riktigt accepterat än att jag har flyttat än. Jag har ju åkt hit så många gånger och bott några dagar och sen åkt hem igen, min kropp är nog fortfarande inställd på det.
  Idag har jag fixat med allla sista små detaljer. Skaffat busskort, kollat in min personliga universitetssida, åkt och kollat in vart jag ska ta vägen imorgon bitti. Dock känner jag mig fortfarande förvirrad över det. Vi gick in i någon dörr som kändes bra och hittade en tavla med en massa salnamn, men jag kan inte minnas att den salen jag ska till stod med på den tavlan. Usch!
  Lämnade av Mattias för mindre än en timme sedan vid tåget. Fy i h-vete vad jag kommer sakna honom. Det här är det svåraste jag gjort i hela mitt liv att flytta iväg från honom. Det känns som att det är så mycket längre mellan oss än vad det är. Jag kommer vara så sysselsatt nu att jag inte kommer kunna höra av mig till honom så mycket som jag vill. Det här är svårt.
  På tal om ingenting köpte jag ett par kängor idag. Najs.


Finns ingen bra bild på mitt rum, allt är så hopträngt och rörigt, så här är en på fotändan av min säng :)


Flyttad

Nu var man framme och helt uppackad. Eller nästan. Alla jackor och skor ligger i en opraktisk hög på golvet och en spegel står i vägen helt och så har pappa inte riktigt tömt ut sina saker så det är väldigt trångt. Kanske blir lite bilder senare, har inte riktigt orkat ta fram sladden till kameran som jag la någonstans på ett väldigt smart ställe sist jag var här...

Prinsessa

Ja, nu är det bara en timme kvar till jag tar bussen hem till Mattias och sen börjar kvällen av bräs. Dock blev det lite ändrade planer för tydligen har inte Big Boys öppet på måndagar, varför vet ingen och det är bara konstigt. Vårat andra val hade varit Grappa, men nähä, de har också stängt på måndagar. Så nu blir det John's Place. 
  Hela min dag har bestått av att packa ihop det sista jag ska flytta med mig imorgon. Det blir lite jobbigt att få med på bussen när det bara är jag för det blev visst en del, men det löser sig. Jag har klippt mig lite idag vilket kändes uppfriskande. Jag har också pyntat mig själv inför ikväll mycket omsorgsfullt och noggrant. Eftersom jag inte kan ladda upp en bild kan jag ju tala om att jag har en ny ljusrosa klänning från H&M med volanger på axlarna och ett svart band i midjan. Med den klänningen, den nya frisyren och min sminkning känner jag mig verkligen som en prinsessa. Jag har också fixat med lite överraskningsgrejs till Mattias, men jag vågar inte skriva vad här, det skulle kunna bli helt fail.
Hur som, ikväll kommer bli underbar och grattis till oss på 2,5-årsdagen, hurra!

Ta mig i kragen

Oj oj oj, ursäkta mig för dålig aktivitet. 
  Om drygt ett dygn lämnar jag mitt hus för att sedan inte bo här längre. Det är en aning skrämmande, men allra mest roligt. Tror jag. Innan jag lämnar Varberg blir det trerätters på Big Boys imorgon med Mattias för att fira våran 2,5-årsdag. Det är bräs som gäller. Vi ska kasta pengar på personalen och skratta, som rika gör.
  Min kamerasladd har jag lyckats packa bort så den är i Mölndal och kameran härhos mig, därför kan jag inte göra inläggen intressantare än text. 
  Snart kommer Mattias tillbaka från att ha tagit farväl av Calle som flyttar till Växjö idag. Alla bara försvinner.
  I eftermiddag blir det nog kanske en tripp till ÖoB. 

RSS 2.0