Sommar wins

Igår var det teparty hemma hos Lisa med start klockan fyra. En mycket trevlig tillställning med kaffe, te, alkohol och miljontals kakor. Vädret förbjöd ju oss definitivt inte att spendera i princip hela källen ute. Helnajs.
  Idag blir det Ge-Kås och lite shopping inför Arvika. Typ nudlar. Där kommer vara smockfullt med folk...


Detta var kakutbudet före gästers uppdykande. Då tillkom biskvier, lyckokakor, munkar och säker något mer jag inte kommer på nu :P


Blås

Så var kalaskvällen över. Jag måste säga att det var lite komiskt att se alla vuxna vara bakfulla och ta i princip ett glas vin och sen vara tillbaka i berusat tillstånd. Blev aningen jobbigt framåt slutet. Mest pinsamt kanske för att det märktes mest på mamma och Tommy.
  Hur som fick jag en blåsbild på min bror. Grattis och hurra!


11 år

Ja, idag fyller min äldsta lillebror, Karl, hela elva år. Det är rätt mycket när man tänker efter ändå. Jag menar, det känns fortfarande som att han är så liten. I och för sig växer han nog snart om mig...
  Av mig och min syster fick han snorkel med cyklop och en skateboard. Han blev helnöjd. Annat han fått är till exempel en mobil, en gitarr och en massa trasiga vattenpistoler. Sistnämnda var från Ge-Kås. Typiskt Ge-kås.
  Snart kommer det gäster så nu rundar jag av. Har ingen bra bild på Kalle än, men förhoppningsvis kommer jag ihåg kameran när ljusen ska blåsas ut så det får bli en bild sen. Ha det gott!


Bakfull, men på topp...typ.


Midsommar

Ja, så var prets midsommsar firad. Gett. Mattias sjuk, sugigt, men jag var en älva i mormors bröllopsklänning och alla andra var också fina. Utom de som kon i skjorta och jeans...syftar mest på män. trevligt och jag har nu ätit för mycket mat och är tröt som en trött. Palla ta bort sminket, jag sover gett ändå. GODNATT


Jag hoppasdes att npågon inte låst lotteribåsen vid midsommarstången i Läjet, men allt var stäng och jag tog en bild, hurra :)


20 år och underbar <3

Idag fyller min älskade Mattias 20 år, så jag vill bara säga hur mycket han betyder för mig och hur stor del av mig han är. Utan honom skulle det knappast finnas något av mig kvar. Jag älskar dig otroligt mycket Mattias, mer än vad som går att skriva här med bokstäver. Grattis på födelsedagen <3






Födelsedagar och bröllop

Kom hem vid luchtid idag efter kalasfirande hos Mattias igår. Han fyller nämligen 20 imorgon så han bjöd på pizza och öl. Mycket uppskattat.
  Sedan halv tre har jag suttit och tittat på det välomtalade bröllopet, förutom typ 20 minuter vid sex då jag var och handlade. Fy vad fint. Jag och mamma satt och drack kaffe, åt muffins och snyftade. Det var verkligen prinsessigt och alla var så fina. Man vill ju vara en av dem. De såg så lyckliga ut hela tiden och ingenting gick fel. Jag är lite avundsjuk.
  Nu blir det fiskmiddag med gäster i form av min brors kompis familj. Mums.



Man hade inte bangat ett sånt bröllop... 


Bandcool

Förresten fick jag ju en bandtröja av Mattias i tisdags. Det var allt på tiden tycker man ju...


Jag valde en blå, och ja, jag vet att all text är för liten för att se, men försök inte läsa då.


Lite efter

Nu var det ju så att jag jobbade igår så detta kommer upp lite sent. Var på torget på skolavslutningsvällen eftersom Mattias band var det första av fyra förband till Dead by April. Kvällen var helnajs, men lite kallt. Vad som roade mig mycket var att de två sångarna i Dead by April lät likadant när de sjöng. Det finns en förklaring, nämligen, den ena av dem hade spelat in delar av sången så att han som growlade fick mima till det. Mycket konstigt. Och man undrar ju varför han inte lika gärna kunde ha spelat in sin egen sångröst i förväg istället?!


Nudity is not a crime feat. Tretton och Lil' Mac. Alltså Vidar och Markus ^^


Strandkalas

Idag är det min mormors födelsedag och vi firade henne med picknickkalas på stranden med släkten. Typiskt nog kom inte kameran med då jag hade bråttom och kom hem från jobbet ungefär samtidigt som alla började gå ner till stranden...hur som var det mumsig hel grillad kyckling och allt vad man kan ta med som är fardiglagat. Och så åt vi rulltårta med jordgubbar och grädde. Mamma hade också tagit med ett konstigt spel som alla tydligen uppskattade mycket mer än vad vi borde ha gjort. 
  Det var student idag, missade allt för att jag jobbade. Skolavslutning imorgon, jobbar igen. Jobbar också på onsdag så även fast jag vill vara ute med alla trevliga människor och festa imorgon så kommer jag inte kunna det. Sepe. Men kan ju titta på spelningen på torget imorgon i alla fall. Jag säger som Mattias mamma, tar ni av er kläderna gör vi det också. Det hade varit något.
  Nu är det bed time. Sov så mys <3

Student

Så var det dags att ta bilen i regnet ner till Falkenberg. Får agera förare ikväll så att mamma kan ta sig ett glas vin om hon vill. Känns ansvarsfullt och vuxet.
  Någon annan som längtar tillbaka till studenten och allt jippo det innebar så som jag gör?


 Har klätt mig i min rosalila tröja/tunika från Monki. Den är ofattbart bekväm och lika bra till vardags som till festligheter om jag får tycka som jag gör.


Fredag


Så kom man hem från fredagsfik för en stund sedan med Calz och Mattibooi. Om en timme blir det att åka till studentfirande för kusin nere i Skogstorp.


Nya koftan

Eftersom vädret var emot löpning idag gick jag ut på en promenad istället. Dock valde jag osmart och tog gummistövlar, vilket jag kände var helt najs i regnet, men de drog av mig mina sockar när jag gick så jag fick stanna fyra gånger för att sätta på dem igen. Onödigt jobbigt.
  Har lite smått panik över födelsedagspresent till Mattias som fyller år nästa söndag. Jag är bra på att panika upp mig över sånt, men hallå, vi har varit tillsammans i över två år och han fyller 20. Han måste ju få något bra! Dumma födelsedagar.


Nya koftan på. Försöker vänja mig vid glasögonen. Det blir bara att jag drar upp dem på huvudet hela tiden. Till exempel är det där de sitter nu -.-


Götet

Helt från ingenstans bestämde jag och Mattias igår kväll att det var tid att åka till Göteborg. Några ärenden som att kolla ut pedaler till bas och present till mamma var Mattias grej, min grej var mest att Göteborg är alltid trevligt att åka till. Lite fattigare, men nöjd och glad. Det som var illa var att i morse öste regnet ner när vi först skulle cykla förbi Mattias och sedan åka till stationen. Trots regnkläder blev jag något dyngsur. Framförallt blev mina skor som bassänger och torkade aldrig. Det var obehagligt och frysigt. 
  Köpte en kofta, strumpbyxor, ett par glasögon och så fick jag hålla mycket i Mattias hand. Vilket jag nog uppskattade allra mest.
  Imorgon är planfri vilket antagligen innebär att jag får försöka ta tag i det här med att städa mitt rum och tvätta lite. Kanske ska ut och springa igen, men jag fick sjuka plågor i låren när jag var ute sist och det gör fortfarande ont så vi får väl se.
  Jag skulle vilja ha längre hår...

Glascool
 Glasögon 99 kr, Beyond Retro.


Aktive

Nu blir det visst plötlgt två inlägg på en dag. Hoppsan. Jag sitter och väntar på att Mattias band ska repa klart och att han ska komma. Sege. Hur som tänkte jag att jag kunde lägga upp en bild på min nya pyjamas från H&M så det gör jag.




179:-


Löp

Tänkte att nu är det nog tid att ta tag i träning så jag ska ut och springa. Gjorde även detta i fredags och styrketränade lite efteråt med några vikter och så. Jag fick en hemsk träningsvärk som inte alls ville försvinna, men nu tror jag den är borta så det ska nog gå utan problem att träna nu.


Känns lite extra spännande att springa när man har nya byxor ^^ Köpte dem på Ge-Kås för endast 100 kr, eller mamma köpte dem. Jag vet inte vad sådana kostar i en sportaffär, men allt på Ge-Kås känns som ett kap ändå.


Nationaldag

Nu sitter jag i Mattias soffa och firar Sveriges nationaldag med Burn Notice. Vi har också tittat på Vänner och vi har ätit sverigebakelser. Imorgon måste jag upp och jobba så jag får väl snart åka hem. Dåligt. Natti natt!


Mums!


RSS 2.0