Faen

Jag vet inte vad som tagit åt mig, men jag känner mig heldyster. Jag borde inte lämnas ensam för då lever jag soffpotatisliv och frambringar tankar som ger mig ångest. Jag förstör mig själv, tydligen, och vet om det. Vad gör man åt något sådant? Jag vill inte fly undan, men jag gör det för att jag är lat. Sepe. Godnatt.

Lisatajm

Nu ska jag åka till Lisa och leka. Idag har hittills varit skit med mycket ångest. Jag hoppas det går över, Lisa brukar få mig på andra tankar. Hoppas vi bakar. Mums!

Framtiden?

Rätt länge har jag gått runt och mått väldigt oroligt inombords och det går inte direkt att göra något åt nu. Jag vet nämligen att det beror på universitetsvalet och allt som har med den framtiden att göra och det kommer inte börja lätta förrän efter den 15:e april då valet ska vara gjort. Det är så sjukt egentligen. Jag vet ju egentligen vad jag vill, men så skrämmer statistiken mig och det suger ju att inte kunna göra det man vill. Dessutom, tänk om det egentligen inte är det jag verkligen vill? Det slår mig ungefär en gång i timmen att jag kanske intalar mig själv vad jag vill göra för att det är enklare att veta än att inte veta.
  Ett resultat på kommande högskoleprov skulle ju lätt kunna lätta på alla känslor, men jag har inte alls pluggat så mycket som jag ville att jag skulle göra. Att plocka fram den boken ger mig bara ångest. Det känns som rätt liten chans att jag ska förbättra mig med hjälp av att läsa den. Det är så sjukt mycket och det är så långt till mitt mål. Jag pallar inte.
  Att jag nu ändå lyckades övervinna ångesten att boka möte med en SYV känns ju lite halvt meningslösti och med att det är mina betyg som avgör i slutändan ändå och de håller mig tillbaka. Jävla skitgöteborg som måste ha högre intagningspoäng. Men jag vill inte flytta till någon jävla skitstad mitt i Sverige långt bort ifrån allt och alla. Jag älskar Göteborg. Mina framtidsdrömmar sker i Göteborg allihop. Det är där jag ska bo, det är där jag ska shoppa, det är där jag vill leva mitt studentliv.
  JÄVLA FITTÅNGEST!

Hem ljuva hem

Kom hem från Stockholm sent igår kväll. Rätt gött faktiskt, men det betyder inte att jag och Mattias inte hade awesome time. Sjukt härlig och lyckad resa. Allt som kunde gå fel gick bra. Tågen gick smidigt, hotellet var mysigt, frukosten var bra, Sanna var Sanna, MIKA var underbar, shoppingen ledde till många köp, mycket gott ätande på bland annat restaurang Chaplin's och Montis. Kunde nog inte ha gått bättre.
  Ikväll blir det andra bullar. Jocke ska firas 20 år på Cheers and Beers. Får hoppas bara att det enda lilla negativa från Stockholm, en liten förkylning, inte blir värre av kvällens festligheter. Det vore illa.
  Nu bär det av mot stan!

Resan börjar!

14.34 sitter jag och Mattias på ett tåg på väg till Göteborg där vi tänkt spendera dagen. Imorgon 06.02 går vårat tåg till Stockholm så vi tänkte att det mest praktiska blir att sova hos min far. Det hade dessutom varit plågeri att gå upp tidigare och så tror jag inte att det går något tåg tidigare ifrån Varberg ändå.
  Jag har packat färdigt allt och har bara kvar att få i mig lite mat. Helpirrig känner jag mig. Det är första gången jag bokat hotell själv så jag känner mig lite nojig. Nu kan man ju bara klaga på sig själv ifall det blivit fel. Jag är bra på att klaga. Jag hoppas verkligen att allt stämmer. Viktigast är ju konsertbiljetterna, men de är utskrivna och det borde ju vara det enda man ska göra med dem. Hade känts bättre att hämta ut dem någonstans. Biljetter på mailen känns halvpålitligt. Men, men, allt stämmer säkert.
  Wiiiie, det här kommer bli awesome!


Dagens. Jag älskar Monki! Hejdå :)


På Spåret

Idag har jag fikelifikat på Espresso House med alla coola. Jag har också råkat köpa en kavaj på H&M. Det var ju 100 kr rabatt på alla jackor och kavajer så jag var ju i princip tvungen att köpa något. Egentligen inte, men jag har letat länge efter en kavaj och priset nu blev 299 så jag tycker inte det var så farligt att lägga ut ändå. Det var ju ändå ett köp som någon gång skulle hända i vilket fall.
  Idag har det varit 5 grader ute och det tycker jag är värt ett hurra. Hurra!
  Snart ska jag laga till något att äta och sen bär det av till Lisa för att se På Spåretfinalen som sagt. Vi ska också äta hallonmousse. Det har jag aldrig smakat, men allt som har med mousse att göra borde vara gott så jag ser fram emot det. Ha en bra början på helgen!


Haha, den glänser lite, det blev visst blänkprickar på fotot ^^


Mensskit

Jag har sjuk mesnvärk just nu och kan inte riktigt tänka på något annat. Man tycker ju ändå lite att män borde få lida av något illa när vi kvinnor tvingas på mensvärk, förlossningar och säker något mer ondskefullt jag inte kan komma på nu bara.
Hade tänkt lägga ut ett par saker på tradera, men med mina skillZ lyckades jag spärra mig själv och det skulle ta ett par timmar innan jag kunde försöka logga in igen. Får ta och skjuta upp det till en annan dag. Mitt humör säger mig att jag somnar inom snar framtid.
  Igår följde jag med på pop quiz med Geta för första gången. Det var riktigt trevligt och får göras om. Nästa onsdag hade varit ultimat eftersom det då är St Patriks Day, men illa nog är man ju i Stockholm. Otur där. Eller inte, jag och Mattias kommer ha big time fun!
  Imorgon blir det fredagsfik och final i På Spåret. Trevligt. Natti natt!


Jag och Mattias bytte lakan i min säng. Av någon anledning fanns det inga hål i änden på påslakanet så Mattias fick agera inuti. Kamouflageexpert! :*


Kudd!

Idag har jag tvättat alla mina kuddar. Jag tycker om kuddar. Och täcken. Och sängar. Sängen är min favoritmöbel med hästlängder.
  Jag har också läst matte idag, ätit kyckling, vilket var sjukt längesendan kom jag på igår, tränat och fördrivit tid på mitt egna lilla vis. Det är lite tråkigt att fördriva tid. Jag saknar Mattias när han inte är hos mig. Det är ju egentligen bara lite dumt. Jag längtar till Stockholm. Det kommer bli awesome.
  Nu har jag inget vettigt att skriva så jag bjuder på ett par Londonbilder.








(Tihi^^)





Seg söndag

Idag har jag inte gjort något speciellt viktigt och det finns heller inget att göra. Jag måste söka jobb, men jag har noll motivation till att arbeta. Jag är bara i det sjukaste behovet av pengarna.
  Mina planer för nästa vecka är inte många och inte stora. Gå på vernisage, titta på Lie to Me, fira Tommys födelsedag (innebärande köpa en present), fredagsfika, se på finalen av På Spåret, hmm, det var nog allt faktiskt.
  Nästa onsdag ska jag och Mattias till Stockholm, wiiiiie!


Jag införskaffade den här boken i hopp om att det ska hjälpa mig att nå ett supermycket högre resultat än jag fått tidigare. Tanken är att jag ska plugga i en till två timmar dagligen. Hoppas verkligen att jag kan hålla den självdisciplinen. Tråkigt är det ju.


MIKA – Happy Ending
Jag tänker hoppa som en studsboll på hans konsert ^^


Fredagsfik

Hemma vart man ju för några dagar sedan. Fan vad dålig man blivit på att blogga.
  Ska precis nu ta och cykla in till staden för att tfäffa peoples på Espresso House för fredagsfika. Jag älskar att vi tagit upp den traditionen igen.
  Ikväll blir det också Alice i Underlandet på bio med folk. Underbar dag.
  Hur som måste jag sluta nu så jag inte kommer massa sent och måste ursäkta mig. Ha en bra dag!


Det får bli en Londonbild idag. Denna mannen hördes över hela tunnelbanestationen...


RSS 2.0