Muffins

Fick en muffinsbok i inflyttningspresent av Carina och Janne som jag idag utnyttjade. Apelsin och kardemumma-muffins blev det. Bara smeten var ju hur delikat som helst. 
Min dag har också bestått av mycket vilande i min utfällda bäddsoffa med täcke och kuddar framför första säsongen av Chuck. Jag vaknade nämligen i morse med superkittlande hals och öron. Det sitter fortfarande kvar och är jätteirriterande! Det får bli te snart. 
Imorgon kommer Mattias!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUMS!

Uppdatering

Nu var det ju visst ett tag sen. Har haft helt fullt upp hela helgen. I torsdags spelade ju Nudity på Sticky Fingers och jag och många, många vänner var där och de fick röster så det räckte till en andraplats. Hurra! Det betyder regionsfinal i maj. Jag är stolt flickvän till max. 
I fredags inhandlades tyg till min systers balklänning, det var många män på besök och min inflyttningsfest hölls med buller och bång. Oerhört lyckat enligt mig. 
I lördags sov jag bort halva dagen, städade upp mycket klibb och tittade sedan på film med mysiga människor. 
Igår var jag ute och vandrade med Carina i Slottsskogen halva dagen och testade den nya Twisterglassen. Delish! Jag pantade också många burkar och flaskor samt handlade frysen full och avslutade helgen med Morden i Midsomer och te. 
Här kommer en aning bilder från helgen:


Nudity on stage.

Förfest hos mig :)


Nyvaken Isak...

Sexig fyllebild >.<

Eeh, ja...

Lite folk på min fest :)

Fést

Snart blir det tacos och förfest och sen bär det av mot  Sticky Fingers för att titta på Nudity som tävlar i Emergenza i afton. Kalaskväll. 


Slicade en bandtröja lite grann...

Hej hej

Nu säger jag hej i min lägenhet efter fyra dagar i den. Här är helt fantastiskt och jag verkligen älskar stället. Jag har ett stort kök och allt är superfräscht och nytt och vitt och fint. Många och där...
Tvättstugan är fantastisk och de bjuder tydligen på både tvättmedel och mjukmedel här, prima. Jag har möjlighet att boka biljardrum, studierum och jag kan gå på kvarterets alldeles egna gym helt gratis. Hallå eller! Det gör inget alls att det kostar flera tusen pengar att bo här, det är det värt!.
Bildregn:


 

 

 

 

 


Flyttdags

Jaha, då flyttar jag. Vi hörs när jag fått internet.

"Jag ska bara gå in på toa och sova"

En nyvaken Sven...


RSS 2.0