Glad mellandag

Jag har haft en mysig jul med släkt och för mycket julmat. Jag har idag shoppat och blivit fattig på pengar, men rik på fina kläder med Lisa i Götela. Har också hunnit med att läsa ut Da Vinci-koden, vilket ju var dumt för då har jag inget som får mig att somna här i Varberg, så jag köpte nästa bok idag. Fikade också med Mattias igår som är tillbaka i fjuttiga Sverige. Hade blandade känslor inför det, men det gick ju fint. Planerna för nyår är nu också helt spikade och jag  har två dagar med helt tomt schema framför mig nu. Detta kommer innebära att det inte alls är tomma utan ska fyllas av organkemi och labbrapportskrivande. Skitkul, not. Men sånt som måste göras. F**tliv. Typ. Men nog med klagosång och fula svordomar, nu ska jag gosa lite med min nya favoritkofta och se något kul på los internet och sen ska jag börja läsa den nyinköpta boken. Jag kommer förloras i symboler och gömda ledtrådar. Alldeles för spännande. 


Glad fortsättning önskar jag och mina syskon er :)

JULLOV!

Äntligen! Detta firas med vin och spel i afton, jippie!Letade igenom garderoben och hittade en av de kreationer jag
faktiskt kan tänka mig att använda som jag sydde på gymnasiet.
Byxdress, granska på.

Den åker nog av snart för den är inte jättepraktisk att sitta i, men kul att den passar fortfarande. Typ.

För mycket

Känner att allt bara kan välta över nu. Vad som helst kan hända. Min kropp är helt fylld av känslor som bara kan flyga ut närsomhelst, varsomhelst. Jag är fullt medveten om allt och det gör mig så frustrerad att jag låter detta hända mig. Jag vet ju att jag bara kan skärpa till mig och inte låta detta påverka mig, ändå gör det det. Jag hade velat ha någon att gråta ut med ikväll. Jag minns inte när jag grät senast. Jag känner mig ensam. Jag tror att jag har försökt att vara för stark. 


Bloc Party – Signs

Svampbob<3

Hahahaha, tänk vad man kan hitta i sin garderob! Jag minns faktiskt när jag köpte denna...och den sparas. Delvis för att bevisa att jag kan få på mig en tröja i storlek 122. Det roliga är att de säljer exakt denna igen på H&M nu, haha. 


Protest

Jag vill inte göra något av det jag måste. Speciellt inte plugga till duggan. Tror att jag ska slå in julklappar och rensa min garderob på onödiga kläder jag inte slängt än pga separationsångest. Göra lite mer julgodis också kanske. Nötchoklad, mums. 


Tomten, i julklapp skulle jag önska att mitt hår växte ut. Deal?

Julmys

Igår stod min lya öppen för nära och kära med kravet att man hade med sig något ät/drickbart. Det fikades, åts mycket godis och dracks mycket julmust samt att det spelades mycket spel. Jag hade en mysig eftermiddag med folk jag verkligen tycker om. 
Fortfarande sjukt opepp på pluggandet och tittar därför bara på tv ikväll. Protest!Gött.

Sista veckan

Så påbörjas sista veckan före lovet. Det är ju egentligen inte en hel vecka då duggan är på onsdag. Veckan började motvilligt och sömnigt så jag sket i föreläsningarna idag, men ska snart åka till Chalmers ändå för att vi ska bli tilldelade en labb och söka ut hur man genomför den. Ble. Rapportskrivande och duggapluggande måste göras och jag har varken ork eller lust. Igår var så julmysigt att jag inte har någon lust kvar till plugg över huvud taget. Vill bara ta några dagars paus. Snart så. 


Idag åkte en gammal favoritskjorta fram. Flanell <3

Adventspresent nr. 4
Pyssel!


Tillbaka!

Blev visst ett litet ofrivilligt uppehåll där. Var fast på labb måndag till onsdag 8-17 och väl hemma somande jag typ men var ändå tvungen att varje dag förbereda för nästa labb. Så sjukt trött jag var! Var då äntligen lite ledig igår, men hela dagen gick åt till att ta igen en massa saker som julklappsshopping och julgodisbak. Idag är det fredag hela dagen och jag är ledig även idag. Ska strax bege mig till Berget och skriva lite labbrapport, sen blir det mer julklappsshopping förmodligen och ikväll blir det sista pubben för terminen på Hvillan. Awsomeness!Julpyntat

Chokladkola har kokats och ska bara slås in i papper, det kommer dock ta en evighet. Förberedelse inför labbar är nästan färdigt och lägenheten har blivit pyntad. Nu står maten på spisen och en njutbar tredje adventafton väntar med pepparkakor och glögg. Kanske hinner jag till och med göra någon mer julgodissort sen!

Adventspresent nr. 3

Hemma efter en helg i Varberg med julbord, pepparkaksbak och guldbröllposfirande. Det har varit en riktigt mysig helg måste jag verkligen säga. Idag är det plugg, pyntning och julgodisbak som står på schemat. Det blir en fullspäckad eftermiddag med andra ord. Bara att börja!

Mamma kom ihåg från förra året att min ljusslinga var sönder, jippie<3

Möte

Mot Hvillan för månadsmöte, lussebak it is! Detta kan bli en episk afton...

Bara så att folk vet, jag tycker om min kofta från Paris jättemycket!

Lussebak

Blev visst ingen uppdatering igår. Hela dagen i princip gick åt till att förebereda och lussebaka. Inhandlade en hel hög med ingredienser och gick hem för att kladda ihop dem. Resultatet blev delikat och det dracks även mycket glögg och julmust. Spel spelades också. The art of science, vilket jag vann i lördags på sittningen, var episkt kul och vi kunde så mycket av det ändå! Det känns fantastiskt att man kan se resultat av sin utbildning faktiskt. Dessutom har jag många vänner som kan så sjukt mycket. Jag trivs med detta. Ikväll blir det månadsmöte för sexet med obligatorisk toga, detta ser jag mycket fram emot just nu. Det ska tydligen lagas mat, bakas lussebullar, drickas glögg och hela kalaset. Plugget får helt enkelt vänta!
Nyköpt

Lampfot + skärm inköpt. Nu kan jag se lite bättre i allt mörker.


Mot IKEA

Ja jag fick tid över idag då vi supersnabbt gick igenom labbrapporter jag och Jonas. Gick nog nästan med ljusets hastighet. Så de ska bara sammanställas och molekyler målas, vilket vi delade upp en labb var så det ska nog inte bli så blodigt. Därför unnar jag mig nu IKEA. Jag har ett mål i sikte, vad det blir får ni se senare. Jag älskar IKEA!!

Egobild.


Adventsmys

Andra ljuset tänt, pepparkakshuset gjort, önskelista påbörjad, har börjat klura ut julklappar, recept på julgodis uppskrivna, glögg på värmning. Detta var en bra andra advent, men imorgon är det dock tillbaka till verkligheten som gäller. Fullspäckad vecka välkomnas. Ha en fortsatt mysadvent!


In-Flight Safety – Fill Our Wounds

Pepparkakshus

Så var det årliga pepparkakshuset ihopsatt och dekorerat. Dock hade jag såklart min vanliga otur och lite delar föll i golvet så jag försökte klistra ihop. Det ledde till att allt blev väldigt snett, men det är ändå fint och luktar gott. Nästa projekt, lussebak på tisdag, hurra!


Adventspresent nr. 2


Glad Jul

Igår går till historien. Solklart att mina vänner är de bästa i hela världen. Glad Jul alla!

<3

VIP-sittning

Snart bär det av hem till Magda och Viktor för privat sittning, VIP. Tema har vi bestämt också vilket gjordes igår kväll så alla kommer inte kunna klä sig då det saknas material, men jag, jag har. Det här blir awesome, favorit i repris!


BURLESQUE!! :D

Myspub

Ikväll är det myspub på Hvillan, vad det nu kommer innebära. Vi ska gå dit tidigt och avnjuta vard som serveras och framåt sena timmar blir det utgång till Sticky Fingers. Det här kommer bli en awesome fredag. Nu ska jag avnjuta ett avsnitt av Big Bang Theory, hurra! 
Och förresten gick duggan skit. Kunde knappt ha gått sämre. Tummen upp för kunskap!


Kaoz

Har spritt ut min tillvaro i soffan, det är många böcker, papper och häften att titta på för att kunna lösa en enda uppgift. Mitt huvud är lite trött på det här nu. Tror att jag ger ganska mycket upp snart och bara låter duggan imorgon få passera. För att vara lite positiv så är det ju fredag hela dagen imorgon så fort duggan är över ocdh vi har storartade planer. Helgen kommer bli maxad!


Röra.

Plugghets

Idag är det trash-life som gäller, mjukiskläder på, inte lämna huset, laga mat som går snabbt och sen försjunkasig i kursböckerna så mycket det går. Tur att det regnar ute idag. Hade inte varit dumt med chips dock...men nej, jag hinner inte handla. NMR, here I come!

The Hundreds and Thousands – Parade

RSS 2.0