Röst?

Jag kan inte förstå vart min röst tagit vägen! Jag kan typ bara uttrycka skrovvel och målbrottsljud. Lite roligt i och för sig, men jag hostar ju varannan minut så det tar liksom över det roliga.
Var på bio igår med en massa folk och såg Love and other drugs. Den går att beskriva som lättporr med handling.
Imorgon kommer det riktiga allvaret att börja, nästa tisdag är det tenta så nu ska jag plugga järnet. Jag är redan trött på det fastän jag inte börjat. Jag orkar bara inte med ämnet för de står och babblar om en massa saker och så i slutet på varje föreläsning säger de, fast så mycket behöver ju inte ni kunna för detta är bara en övergripande liten kurs som ska ge er allmän kunskap inför de andra kurserna. Varför finns den då om vi ändå ska läsa det sen?!
Mattias är i Växjö, det känns så himla långt bort av någon anledning och jag känner mig helensam. Jag hade nog behövt lite uppmuntrande sällskap idag bland alla hostningar. Ble.

En gång petade min bror nonchalant på ett valben.
Det har inte med något att göra, men är ganska kul.



Burlesque

Igår kväll bjöd på alldeles för mycket. Förfest här, blev dissade av Park Lane för att alldeles för många av oss var lite för unga, vilket till en början sög och sedan beslutade vi oss för att krasha en läkarsittning på Villan. Party hela natten. Idag försöker jag att inte tänka på att mina strumbyxor för 130 spänn fick ett hål tvärs över låret, att mina fötter värker värre än någonsin, att min röst är förlorad eller att mina husnycklar hamnat på okänd plats. Istället njuter jag av bilderna som togs...










Mer finns på facebook. Galen afton!

Cassis

Sitter just nu och mumsar på läkerol cassis. Det är något bland det godaste som uppfunnits av människan. Mattias lagar potatisbullar och bacon i köket så här luktar supermums. Jag tycker om idag. Förutom att min hals värker mer än tidigare, men febern är i alla fall borta nu. Hoppas den inte kommer senare ikväll som igår och i förrgår. Jag vill verkligen gå till Park Lane imorgon ju!



Sjuk

Fick feber i tisdags kväll, den var borta igår morse men kom tillbaka på kvällen. Nu på morgonen var den borta igen. Jag blir inte klok på det här. Det enda som sitter kvar är halsvärken, den vill minsann inte släppa. Tänkte ta med te i en termosmugg idag, det visade sig att den läcker sjukt mycket ur där man ska dricka så jag får väl hålla den i handen hela tiden...
Mattias kommer om fyra timmar!! Hurra!

Hoppsan

Det är idag jag ångrar att jag shottade igår. Men jag vann åtminstone över alla i hjärter, hur det nu kan göra saken bättre...
Jag saknar Mattias, det känns som en evighet till torsdag. 
Ska förresten ner till Frölunda idag och inhandla någon slags korsett tydligen. Ska gå ut på fredag till Park Lane där det är queer night med temat burlesque (stavning?). Det kan nog bli riktigt roligt! Om vi kommer in. Vi måste komma in.


Det här kan bli en utmaning...

Protect yourself 'cuz you'll wreck yourself

Min eftermiddag har bestått av Robyns, Mumford & Sons' och Frightened Rabbits sällskap i badet. Helt najs. Labben var skitkul och jag ser fram emot alla bakteriekulturer och äckel som växt fram till imorgon. 
Min kväll kommer sorgligt nog inte spenderas med Chuck (</3) eftersom det istället lite impulsivt blir kortspel och öl nere på Skål. Helt okej det också och det finns ju tv6play som tur är. 
Nu ska jag sätta på mig mina nya skor och dansa loss lite till Robyn innan jag åker till stan. Hoppas grannen under har överséende. Ha en trevlig måndag ikväll alla!


Jag älskar mitt röda läppstift <3

Inköp

Ny vecka, nya saker att se fram emot. Till exempel har jag labb idag och imorgon eftermiddag då vi ska odla bakteriekulturer och sedan studera dem i mikroskop. Helkul! Jag ser också fram emot att lyckas med min träna-tre-gånger-i-veckan-plan. Sen kommer även Mattias på torsdag innan han åker vidare till Växsjö för att hälsa på Calle. På fredag blir det förmodligen dessutom utgång. Kanon!
Vad jag ser mindre fram emot är nästa tenta som är redan om två veckor från imorgon...
Nu, lite bilder från helgens kap!


Köpte mittlivs första par kilklackskor i lördags. Jag älskar Monki!



Köpte också en kofta på Mangos rea. Den är typ supermjuk!
Fick också ett par örhängen av Magda, de prasslar en massa ^^

Intropub

För att uppdatea de senaste dagarna. Mattias kom i onsdags, vi hade då våran otursdag. Jag skar av mig en fingertopp, som läker förvånansvärt snabbt jag måste ha ett killer metabolismsystem, Mattias glömde också sin väska på en buss innehållande bl.a sina utgångsbetyg i originalutskrift. Jag skulle vilja att han fick tillbaka sin väska med tillhörande saker så jag önskar det en massa och tror att den kommer dyka upp under nästa vecka. Mattias är för söt för att råka ut för det tragiska att någon snodde det.
Handikappad som jag är försökte jag mig på att diska innan...det gick inte så bra. Mitt plåster blev bara blött och jag tror inte att det är så värst bra med matäckel och blött på ett sår som är typ öppet.
Om en halvtimme ska jag i alla fall åka till Johanna för förfest, ikväll är det Hvillan och intropub som gäller. Jag är pepp! Hoppas jag får se större delen av min klass där ikväll, det finns en tendens av att alltid komma bara en massa läkare..de tror att de är lite bättre än alla andra...jag är ju lite bättre än alla andra så jag gillar inte dem. Typ.


Klänning och skärp Monki, nya YSL-läppstiftet. Jag chansar på att det kan funka
ikväll, köpte en läppenna i veckan som jag litar på för den är från Body Shop.

Fäääst

Nu bär det snart av till Sven, fest känns nu helt rätt, trots att vi har upprop kl nio imorgon bitti...


Suddig bild.
Tröja Monki, klänning Gina Tricot, strumpbyxor julklapp, halsband H&M.

Kalas!

Tentan är gjord, jag tror att det gick skit, så nu är det dags för fest. Ska bara försöka ta mig ur min paltkomka som varat en timme. Var på gymmet och kom hem runt tre. Åt frukost halv åtta så det var lite väl lång tid utan mat, men jag hoppas att jag blir piggare snart.
Förresten har jag ju helt glömt bort, var ju på Emergenza i fredags där Mattias band tävlade. Nudity åkte hem med flaggan i topp. 100 röster = första plats. Det blir Sticky Fingers i april. Jag kommer vara där, du också!


Funk Yeah!

Eeeuuuw!

Så var det bara tolv timmar kvar till tentan. Min mage gör uppror! Jag är jättenervös! Men det finns liksom inte riktigt i mitt huvud att jag ska bli underkänd. Det går ju liksom bara inte...

Blääääääääääääääääääää!

Det råder kaos i min hjärna! Jag vet inte längre vad jag vet och inte, den här tentan kan gå hur som helst. Ena stunden kan jag rita upp alla aminosyror och komma ihåg vad de heter, nästa kan jag bara en. Vad är detta?! Det dyker hela tiden upp nya saker jag inte vet ett skvatt om! Eller gör jag det egentligen? Jag vet inte. Jag vet ingenting. Håll tummarna tack.


Satt och lärde mig några monosackarider tidigt i morse.

Detta är deoxyribos, eller deoxy-beta-D-ribopyranos. Kanske?

Ser mest ut som små rymdskepp om ni frågar mig.


Söndagsfik

Pluggandet fortsätter. Jag är riktigt trött på det här nu så jag tänker inte säga mer. Ska åka in till Haga om en halvtimme och fika med Ida och Jessika. Något vi alla behöver mycket. Lite jobbigt är att jag är väldigt mätt nu...Det kanske går över när jag går ut i det friska tövädret. Jag kan inte förstå varför det ska snöa en massa och bli helt mysigt och sen regna så all mysig snö på träden försvinner?! Vädret kan väl bestämma sig. Jag lovar att det snart kommer snöa igen...Lite vår kan ju få komma,även fast det är januari.
Mellandagsreakap på mig från Gina i Varberg idag.
Känns typ som fjädrar mot kroppen, underbar!

Time machine

Fredag hela dagen och jag är fredagsfin dagen till ära! Det var längesen sist. Utnyttjar idag ett par köp på mellandagsrean. Jag köpte alldeles för mycket då. Helt underbart!
Denna dag kan man ju tänka sig att behovet att plugga försvinner för de flesta, men grattis till mig, det blir 24/7 hela helgen. Ble.
Ikväll blir det paus dock eftersom Mattias band ska tävla i Musikens Hus här i Göteborg. Jag förtjänar att gå dit, och de förtjänar att få gå vidare.
Nu blir det dock plugg i en halvtimme till, matlagning och sedan bär det av.
Förresten har jag helt blivit överkär i Robyn. Får inte riktigt nog...Robyn – Time Machine


Helt och hållet Monki <3


Aaaaaaaaj!

Idag när jag vaknade var jag verkligen supertrött. Det har börjat märkas i min kropp nu att jag sover mindre än vad jag gjorde på lovet. Hoppas jag vänjer mig snart. Tänkte gett mig själv en extra timmes sömn när jag märkte att mina ögon bara stängde sig hela tiden, men då när jag väl ställt om klockan hörde jag ju pappa gå upp så då skulle jag ändå inte kunna somna om, för han är inte så tyst av sig...
Tänkte att jag skulle unna mig ett litet gympass idag, vilket jag gjorde. Det var asgett efteråt, men lite för jobbigt i början, det blir så när man inte tränar regelbundet. Fy på mig, nu får det vara disciplin på mig! Hur som skedde en olycka när jag satte på mig ena skon....typ halva min vänstra tumnagel gick av! Aaaaj!!!!! Jag förstår inte hur det gick till, hade den gått av lite längre bak hade det nog gjort jävulskt ont i flera dagar, nu tror jag att jag klarade mig hyffsat för ett litet lager av nageln blev kvar en bit ut i alla fall så det syntes bara lite glänsande röd hud...usch, jag klarar inte riktigt av att handskas med skador.
Jaja, nu startade timern, dags att läsa om cellmembran och proteiner i en halvtimme, tjenix!

Batman hjälper mig att bli frisk i tummen <3

Trött!

Jag har kommit fram till att utbrottet jag fick i förmiddags bara kan ha berott på min trötthet och stress. Det var ändå väldigt skönt att få det ur systemet. Nämligen så när jag kom hem, efter att ha fått sitta och vänta i en halvtimme på att få min labb godkänd som tog en halvtimme att göra och en halvtimme att lista ut hur jag skulle hitta genom att bett om hjälp, så såg jag att jag kunde öppna labbprogrammet hemma trots allt. Men någon kunde väl ha sagt att man skulle öppna det från den första hemsidan är det var nedladdat?! Helt ologiskt! Blö.
Ikväll har jag läst och läst och läst om enzym. Jag ska läsa nu ett par minuter före fuskbyggarna om kolhydrater också, lika bra, mindre att läsa imorgon.
Läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa....

Jag vill ha gos!

Hat!

Jag hatar min dator apmycket! Den ville inte ladda ner ett program så jag kunde göra en labb. Istället slösade jag bort en timme på ingen framgång och många tårar av panik och får nu göra labben i skolan efter föreläsningen när jag antagligen är helt trött. Alltså mycket tid förlorad till ingenting. JAg har ju så mycket att göra!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Nakenhet

Ikväll kom den efterlängtade hemsidan upp. Lite naket är ju aldrig fel. (Ett tips för alla då som inte vet, håll musen över killarna.)
www.nudityisnotacrime.com

Time goes by

Tiden går och jag med den. Jag måste säga att för att ha väldigt tråkigt mesta delen av dagarna så går tiden väldigt fort. Snart är det ju helg! Typ.


Nytt läppstift, julklapp från mormor. Får gå på fest snart så jag kan
använda det, det är väldigt, väldigt mörkt...

Fullt ös

Och så går man efter strängt pluggschema igen. Känns inte helkul, men desto skönare kommer det då kännas när det är över, vilket är nästa tisdag vid lunch. Tjoho!
Det jag sitter och läser om hela dagarna är faktiskt väldigt intressant, biokemi, alltså hur DNA, RNA, proteiner, enzymer m.m. är uppbyggda, hur de fungerar och så vidare. Saken är ju den att det ska tentas av och det snart, det är ju därför man inte är så speciellt glad i boken. Fetingtjock är den, dock såg jag idag att vi bara går igenom en tredjedel av den så den skräms ju lite väl mycket med sin storlek. Sen om man hade råkat vara engelsk så hade ju det varit en megafördel...


Varm nyponsoppa och pepparkaksljus gör det hela aningen mysigare :)

Småångest

Jag borde seriöst ta tag i mig själv nu. Tenta av den här jävla kursen och bli godkänd. Jag avskyr den! Jag avskyr den för att jag inte har pluggat...ironi.

Nästan på dagen tre år sedan. Tänk vad lätt och mysigt man hade det då egentligen. Jag längtar lite tillbaka till den tiden. Just detta var en fest i en liten stuga, jag blev väldigt full, folk ritade saker på mig och jag låtsades typ sova i Mattias knä för att få vara nära honom. Så kan det gå när man inte vågar berätta för någon att man är kär...


RSS 2.0