Nattinatt!

Nej, nu tackar jag för mig, kommer somna snabbt precis som om jag vore trött. Sov mys alla!
matt pond PA – Amazing Life

Stress/press

Känner att det är lite mycket just nu, har inte varit hemma på tre dagar förutom när jag vaknat och gått för att lägga mig. I måndags var det föreläsningar och rapportskrivaande hela dagen, igår var det heldagslabb och sen pepparkakspynt på Hvillan, idag även heldagslabb och väl hemma har jag en dugga att plugga till. Vänta nu, dugga?! Ja. Fint att börja plugga till en dugga kvällen två dagar före den...tur att vi är lediga imorgon. Tror att jag redan gett upp den dock. Jag kan ju säga att det just nu känns helt fantastisk att vi inte måste bli godkända. Mitt liv är lite kaos. Och på detta moset vill man ju gärna hinna med allt juligt nu också när december står för dörren. Ge mig tid någon?


När man är trött och blir lämnad ensam tillsammans med Linda att pynta 140 pepparkakor, då sjunker mognaden lätt. Snusk är kul, faktiskt!

Klocka

Kom hem från Chalmers för ungefär en timme sen efter föreläsningar och labbrapportskrivande. Vad måste jag göra när jga kommer hem då? Jo, rätta till i mekanismer till rapporten så den slutligen kan lämnas in, nu har jag tagit lite paus innan jag måste sätta mig och förbereda inför labb imorgon. Skriva in flödesschema och riskdeklaration i labboken samt beräkna koncentrationer och utbyten för labben. Jag är trött.


Spikade lite snabbt upp min klocka jag köpte i somras på loppis.
Varför har jag inte gjort det tidigare egentligen?

Love Actually

Har funderat på filmen flera gånger denna veckan och tänkte flera gånger idag på vem jag ska se den med och så när jag sitter och zappar runt ikväll vad finner jag då? Jo självklart visas den på tv3. Tror det är tredje året i rad som jag ser den nu. Det är nog en av de mysigaste julfilmerna jag vet. Vad jag inte trodde var att jag skulle känna mig så sjukt ensam nu efteråt. Jag tänker mer på de som det inte slutade lyckligt för i filmen nu än jag gjort efter tidigare gånger. Så typiskt. Men nu ska jag lägga mig och tänka på hur mysiga Hugh Grant och Colin Firth är, eller något helt annat. Hoppas nu på en lyckad vecka och ett fint resultat på duggan på fredag. Godnatt i stormen.


Länkade ju visst låten igår så idag får det räcka med bilden...

Första advent

Idag har det varit mys absolut hela dagen för mig. Fått pluggat en del också, inte så mycket som jag velat så kanske sätter mig en stund sedan efter Morden i Midsomer igen. Har påbörjat en jullista på Spotify idag samt rännt runt i byggnaden då stormen idag orsakat läckage i alla källare här i byggnaden. Tur har vi på denna sidan haft med minimala mängder vatten, men andra sidan har fått ösa vatten med hinkar. Stackarna. Tänk bara på allt i allas förråd. 
Nej, nu ska jag värma lite glögg. Glad advent alla människor!

Förtsa ljuset tänt.

Adventspresent nr. 1


Överraskning

Mor min hade med sig en liten gåva till mig. Den gjorde mig glad. Vissa traditioner tröttnar man inte på. Speciellt då man räknat med att det inte ska bli. Jag fick en adventsbonad och paket! Kan knappt hålla mig, tur att det är advent imorgon, hihi. 



Billy Mack – Christmas Is All Around


Besök

Idag har min mor och mina bröder varit på besök hela dagen. Första gången sen jag flyttade hemifrån. Så på tiden alltså. Mamma hade tänkt ge mig en inflyttningspresent, så där åtta månader i efterskott, men vi hittade inget så fort så fick lite pengar, tror jag ska försöka hitta en fin lampa att ha vid soffan. Spenderade eftermiddagen på ett regnande Liseberg, lite kallt och jobbigt med regn, men sjukt mysigt. Mina bröder har aldrig  varit där förut så de var lite överväldigade av alla roliga lotterier och saker man kunde kasta för att vinna saker. Speciellt Gustav...han är för söt. Vi åt våfflor, köpte rostade mandlar och njöt av stämningen. Helt sjukt att det är mindre än en månad till jul. 
Ikväll blir det mys i soffan och kanske till och med lite plugg. 


Karl hade växt som tusan sen sist, men jag kan säga att jag fortfarande är längst i all fall!

We can change our partners, this is a progressive dance

Idag är en bra dag för det är fredag hela dagen. Ikväll står jag i baren på Hvillan, men innan dess föreläsningar till två. Förhoppningsvis går de snabbt. Jag vill träffa alla sköna människor!
Idag är jag lite fredagsfin, men det är så mörkt nu så det hade ändå inte funkat med foto, därför bjuder jag på en bild med det band jag för tillfället helt snöat in på.



Frightened Rabbit <3
Frightened Rabbit – Poke

Otålig...

Nej, nu kunde jag verkligen inte hålla mig längre så den åkte upp. Glad advent!


Ljusslinga

Köpte en liten ljusslinga på IKEA igår också. Den går på batteri och är jättesöt, dock har den också helt blått ljus. Vad är grejen med att allt ska lysa så blått?!?!?! Jag vill ha varmt och gult ljus!



Nyinköpt

Senaste glada inköpet är en glödlampa i storlek stor. Den är stor. Dock är jag lite besviken över ljuset som jag tycker är lite för blått. Ingen mysfaktor alls. Men, men, nu kan jag se saker här hemma när mörkret smyger sig på. Köpte också lite annat myspysigt på IKEA som inte alls var meningen, men som alltid blir för IKEA är great. 
Jag har börjat frukta att någon slags sjukdom börjat smyga sig på mig för jag sitter här hemma och känner mig supervarm, trött och lite skakig. Sistnämnda kan bero på koffein från teet, men det brukar ju inte kännas av annars så nu är jag lite patetisk och fruktar det värsta. Vill inte bli sjuk! Hinner inte...


Frightened Rabbit – Floating In The Forth

Labbis

Har suttit nu i förmiddag och lekt med labbrapport. Nu åker jag till IKEA för ett mycket viktigt inköp av glödlampa. 



Tihi, känner mig jätteduktig när jag lyckas få fram detta och knappt ens förstår programmet ^^

Sprängd

Rätt mycket som händer nu och ganska lite tid att göra det på. Så jag säger bara; jag gör så gott jag kan.


Slängde fram min adventstake idag. Är ju ändå första advent på söndag.

Nyårspub

Mitt i november och vi kör på nyårspub på Hvillan. Awesome! Välkomna!


Ny klänning, wiie!


Ledsnig

Ikväll har jag lite av en failkväll. Vill tillbaka till allt som varit och vill inte alls att tiden ska gå framåt mer. Ingenting känns rätt, allt känns fel. Tårar och ledsna tankar. Saknar Lisa, vi ska fika på lördag, men just nu känns det som evigheter till dess. Bläkliv.

Jag vill ha vinter och snö och jul och min familj. Jag vill inte sitta ensam 20 meter ovanför marken och göra ingenting. Kramar nu!! :(

Shoppingångest

Skulle till stan efter dagens föreläsningar och köpa mig en billig klänning till nyårspuben imorgon och vad kommer jag hem med? En inte jättebillig klänning, kompletterande topp att ha under och ett par skor! -.- När ska jag lära mig att pengar inte växer på träd? Får leva på nudlar kanske...


Jag ÄLSKAR dessa skorna!!!<3

Kvällsmöte

Sticker strax till Hvillan för ett sistaminutenmöte med sexet som blev officiellt igår kväll. Kaos, men vad gör man. Förhöret idag kan ha gått bra, kan ha gått dåligt, vem vet. Förbereder mig på omförhör hur som. Snart fredag!



Har svarta jeans på mig idag, längesen sist. Typ, abalängesen.

Uppstressad

Säkerhetsförhöret imorgon gör mig för tillfället helt osäker på hela min existens. Vet inte riktigt alls hur det kommer gå och jag orkar verkligen inte plugga. Eftersom vi hade ett likadant förhör för ett år sedan så kan man det, fast bara inte vissa små detaljer så när jag läser det får jag ändå för mig att jag kan det bättre än jag gör. Fan vad töntigt att klaga så här över ett litet förhör, men det är så mycket annat runt omkring så jag bara vill implodera och pånyttfödas. 

Pek-fail.

Onöjd

Kom ändå upp hyfsat tidigt idag trots att vi börjar först ett. Känns skönt. Har därför hunnit plugga lite labbsäkerhet utan att känna mig särskilt stressad. Känner mig nog dock lite stressad nu. Det vill jag inte. Ble. Dumma kropp. Mycket som inte stämmer nu, hoppas på att helgen ska bota det och att nästa vecka blir något bättre.



In-Flight Safety – CouldHead

Avicii

Kan ju så där i pausandet av plugg om organisk labbsäkerhet berätta om min helg. Hvillan i fredags med lite för många av Jespers appletini-drinkar, lördag och bakistittande på Chuck samt korridorsfest hos Stenfors med skumt avslut, söndag och farsdag vilket firades med att se Tanyas sista resa på Hagabion, en rysk film om döden. Helt konstig, men ändå bra. Kvällen spenderades på Bergakungen tittandes på Tintin. Episkt underbar och väntar nu spänt på Rackham den rödes skatt, eller hur de nu väljer att bygga på denna filmen. Underbart. Längtar nu så sjukt till helgen då det är nyårspub på Hvillan och moi står i baren. Introduceras görs då pub-quiz som ska bli en fantastisk tradition föhoppningsvis. Först ska bara denna sjukt späckade vecka överlevas. Tillbaka till labboken!


Bara suddiga bilder, men outfit i lördags kväll. Blus och skjorts båda från Top Shop Oxford Street, för dyrt för att pris ska nämnas.

Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix

Fullt upp

Ja jag vet inte vad som händer, men jag är jätteupptagen nu. Hela helgen bara försvann och var över på ett kick, idag har helt försvunnit bort med föreläsning, sexetlunch, uppgiftslösande, mathandling och plugg inför säkerhetsförhör. Dagen är typ slut och det finns så mycket mer jag borde göra! Jefla tid som går så fort. 


Lyckas alltid se mycket mer berusad ut än vad jag är, men känner att bilden är fett hiphop och duger gott.

Fredag = Hvillan

En vecka har gått, så fort det går, och organkemin börjar kännas som vardag. Eftersom det är fredag idag går vi självklart till Hvillan där det ikväll är tentapub för läkare T3. Först lite småaktig förfest här hos mig. Nya kläder är ett faktum!



Blus från H&M på Champs Elysees, Skjorts från Top Shop på Oxford Street.

LONDON



Camden market.


Big Ben.


Picadilly Circus.


<3


Musikal!!!!




Buckingham Palace.




PARIS

Galeries Lafayette.

Från taket på Lafayette.






Bjuder på den...

Sacre Coeur.

Triumfbågen

Sexig bild tagen under sittpaus längs Champs Élysées.

Notre Dame.

Organkemi

Nu känns det att organkemikursen är igång. Hade idag tre timmars föeläsning och stannade sedan ca fem timmar på Chalmers och gjorde uppgifter. Är inte riktigt helt i fas, kan göra något kapitel till egentligen, men vi har inte föreläsning igen förrän på måndag så har ju hela helgen till att göra mer och komma ikapp. Har ändå gjort sju kapitel under denna veckan, tror vi gått igenom typ tio. Känner mig duktig. Motivationen verkar ändå på något sätt finnas. Den här kursen vill man då verkligen inte få efter sig, usch! Svår som attan, men intressant till max! 
Snart ska det lagas lax och sparris! För jag har köpt färsk sparris, ja det har jag.

Nya strumpbyxor (Primark, London) och nytt linne (H&M, London).

Antigone

Ikväll blir det att vara kulturell. Det grekiska dramat Antigone ska ses på stadstetarn. Jag gillar att jag satsar på mer kulturella saker. Hittills har West Side Story, We will rock you setts, plus en resa då, vilken det ska komma lite bilder från. På lördag blir det också bio. Me like!


Tröja köpt på Camden Market i London. Prutade ner från 30 pund till 25
genom att göra absolut inget annat än att vara tveksam och komma ifrån Sverige. Skillz.

Hemma

Tillbaka från Paris och London. Köpte nog lite för mycket kläder och saker, men vem bryr sig. Jag är rik på materiella saker! Klaad!


Detta är inte ens allt...

RSS 2.0