Paus

Får be om ursäkt, men har inte riktigt tid med detta just nu, det händer så offantligt mycket så lika bra att ta en ordentlig paus. Kanske kommer det då tillbaka en stor motivation att driva bloggen vidare. Mycket plugg, sexet-aktiviteter i och med nollningstider och allmänt umänge med folk. Tid tid tid.

Självtid

Mycket att göra, mycket att göra! Igår var det föreläsningar, fika med Cicci och kvällsplugg som gällde. Idag var det bara en förmiddag i skolan så nu i eftermiddag har jag haft obligatorisk egentid för att hinna med sånt jag inte gjort på hur länge sen som helst. T.ex har jag bakat muffins och jag har äntligen varit i stan och skrivit ut foton och fixat min fotovägg, bilder på saker och ting kommer vid senare tillfällen då min kamera råkat ut för öldrunkning och just nu är på rehab...
Nu ska jag strax in i duschen och sen blir det ett kvickt jobbpass i puben på Villan ikväll då sjuksköterskornas nollning behöver oss! Lite sent med klockan nio dock, men vad gör man, det är ju ändå trevligt. So long!Ett smakprov på foton från min vägg...

Fullt sjå

Igår var det föreläsningar fram till kl fem, efter det fick jag en timmes paus innan det var dags för möte på Villan angående nya möbler. Det tog längre tid än någon av oss orkade med och klockan elva satt jag äntligen på bussen hem. Av någon anledning kunde jag sen inte somna och var därför imorse sjukt sömnig och opepp på att gå upp. Trots trötthet stundade fyra timmars föreläsning till kl tre. Efter det en snabb sväng till Body Shop för att förbruka presentkort och värdekupong = shampo, balsam, dagkräm, nattkräm, ansiktsmask (på köpet, värt!) för 88 kr. Jag älskar Body Shop lite mer för varje gång jag handlar där.
Klockan sex var det informationsmöte inför ALARM-mässan och när jag väl var hemma vid halv åtta och borde ha satt mig och latat framför ett bra tv-program var det brist på dem så jag städade. Skrubbade hela badrummet, diskbänken, spisen, bytte lakan, allmänt städade, dammsög och moppade golvet. Diskade en massa gjorde jag också. Fett glansigt här nu, stolt måste jag säga. Det tog några timmar och nu är jag riktigt trött så det blir skönt att krypa ner i min gott doftande säng och läsa Den Förlorade Symbolen, inte långt kvar nu, sååå spännande! Godnatt.


Lyssnade på en gammal lista när jag städade <3
Scorpions – Send Me An Angel

Uppstart

Lite längesen sist nu. Skärpning. Får skylla på organkemin som tog upp hela min tid. Mest bara ångest, men också en del pluggande. Fick igår veta att jag klarade den, tre dagar efter tentan, snabb rättning kan man ju lugnt säga. Försöker långsamt laga mitt ärrade sinne efter de senaste två månaderna av sår, går sådär, men ska väl klara av det precis som allt annat. Skulle dock verkligen behöva en vändning just nu för det är inte så uthärdligt länge till trot jag. Får hoppas att ny termin och stundande vår hjälper.
Nog om negativt, nu blir det Tinker, Tailor, Soldier, Spy på bio. 
Jag saknar så mycket. The Script – Breakeven

Tröttsamt

Jag pluggar och det går inte bra. Så sjukt fucking tråkigt och ångestbildande. Skulle ha fikat med Erik idag, vilket hade varit en uppfriskande paus som kanske gett mig vidare motivation, men det blev inställt. Så nu sitter jag här i min soffa en lördagkväll och försöker se det roliga i att plugga. Det gör jag inte. Imorgon kommer Mattias hit över eftermiddagen så då blir det inte mycket tid till plugg heller. Tiden bara flyger fram och snart är tentan. Ångesten lär vara skyhög om en vecka. Buhu.


Pepparkakshuset smaskades på i torsdags. Mums.

Trettondagsafton

Idag är det trettondagsafton vilket innebär fest. Snart kommer folk och jag korkar nu upp mitt vin. Terminen börjar med stil. 


Nya shorts från mellandagsrean. 150 kr Monki.

RSS 2.0