Godnatt

Av erfarenhet kommer jag definitivt ha träningsvärk imorgon. Får se om jag har så pass ont imorgon bitti så att jag inte kan träna eller om det blir ett pass till imorgon. 
Hjälper förmodligen Jesper med hans flytt imorgon också, alla bara flyttar, härligt!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Änglar och Demoner, den är typ ababra.

Lägenhet liksom

Så var ju lägenheten kirrad. Tog ju bara lite drygt ett halvår av studier innan den kom. Får lov att flytta in redan första april då han som bor där nu tydligen vill rusa bort från lägenheten, det kan jag inte förstå. Jag blev så sjukt entusiastisk över det här idag så vi åt lunch på Jenssens Böfhus, 49 kr för fetingkött, och så inhandlade jag två par skor och en väska. Det var inte meningen för det var Oscar som skulle ha skor ju...Hur som kände jag mig värd det och firade genom bräs. (Det är ju sista månaden med billig hyra så då fick jag ju passa på...)
Nu väntar jag bara på att tiden ska gå för klockan sju ska jag och Magda möta upp Jesper på gymmet och så drar den hälsosamma perioden av min tillvaro igång. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjukare till imorgon av det här utan att jag kan gymma då med. Det står gym på väldigt många sidor i min kalender nu nämligen. 
Tihi, jag är så glad idag!


Här ska jag bo! :D:D:D:D

Fetingmätt

Lagade till en helt improviserad laxrätt när jag kom hem efter att ha handlat och seriöst, den blev så j***a god! Jag är fortfarade proppmätt efter en timme. Istället för att spara till en matlåda så åt jag upp allt, kan ju bero på det...


Jag vet att matbilder är äckligt, men här är en ändå, ha!

Söndagsskit

Idag är det söndag och då känner man sig alltid lite extra ensam av någon anledning. Jag känner att nu börjar faktiskt förkylningen jag lidit med en längre tid släppa taget om mig. Jag får för mig att det liksom är sämre när jag sitter hemma, typ att om jag skulle gå ut så skulle jag säkert känna mig betydligt bättre. Min näsa är liksom torr och täppt, skitjobbig blandning.
Jag hade kunnat läsa en massa idag, men istället har jag tittat på Spy Kids 2 för att den gick på tv, lamt. Tv är så sjukt bekvämt, jag borde skämmas. I veckan ska jag och Jesper träna en massa, totalt bestämt, vi tog nämligen beslutet att jag är frisk så imorgon drar vi igång. Det känns riktigt skönt, jag har typ ångest dagligen för att jag har ett årskort och aldrig går dit! 
Jag är dessutom helt nervös idag för jag väntar på besked om en lägenhet och sist jag fick besked fick jag det på förmiddagen och nu är det eftermiddag, min mage typ spricker!
Nej, nu ska jag åka till ICA Maxi och shoppa loss bland maten, förra månadens budget är jag inte nöjd med...



Park Lane

Ikväll kommer vi in på Park Lane och det med basta! Jesper har raggat upp en kille som känner vakten så det ska nog inte vara några problem. Queer night ikväll såklart så alla lesbiska tjejer, här kommer jag! Hihi!

Nya örhängen och hårt smikad, jag känner mig typ abacool.
Kvällens uppladdningslåt:
The Lonely Island – I Just Had Sex - Edited Version



Bokrean

Tog med mig Jesper till Stadsbiblioteket för att kolla in vad årets bokrea bjöd på. Det blev fyra böcker som jag nu ska läsa och känna mig duktig över. Jag borde läsa mycket mer, alla borde läsa mycket mer. Det är ju den bästa roten till allmänbildning. Jag känner mig själv bara väldigt duktig av att ha köpt böckerna.


Diamanter är för evigt - Lauren Weisberger
Mina hemligheter - Sophie Kinsella
Dyngkåt och hur helig som helst - Mia Skäringer
Änglar och demoner - Dan Brown

3 år

Kom hem idag efter ett par dagar i Varberg. Igår var det min och Mattias treårsdag och det firade vi med mys. Promenad runt Varbergs fästning, gos, Restaurang Zorba och hyrfilm. Vi hade typ världens mysigaste dag. Idag är jag lite ledsen över att det inte fortfarande är igår. Men på lördag blir det en liten fika med mitt älski i alla fall.


Tänk vad jag älskar min man <3

Grattis mamma!

Snart ska jag åka till Medicinareberget för föreläsningar om ännu mer DNA, de tar aldrig slut, men först ska jag packa ihop mig och gå och posta ett brev. Solen lyser som en massa och det hoppas jag håller i sig hela dagen för man blir mycket gladare då och så hoppas jag extra mycket på sol imorgon också. Det hade inte varit annat än rättvist. Vi kanske ses i Varberg de närmsta dagarna, tjing!

Hurra för lilla mamma idag :)

Chuck<3

Idag visades sista avsnittet av Chuck säsong tre. När man inte tror att det kan gå att komma på något mer spännande så bara släpper de världens jäkla cliff hanger. Fifan, jag vill se säsong fyra nu!
Hihi, och bara för att så lyssnar jag på telephone, telephone, telephone-phone, men det är mest Lisa och Cicci som förstår. 
Har krånglat en massa med mitt telefonnummer idag. Jag tycker inte om Telenor det minsta just nu. Under tre månaders tid har jag haft ett tillfälligt nummer, en månad var okej för jag köpte min nya telefon lite impulsartat och det tog ett tag för min far att skriva över telenornumret på mig, men nu har det gått två månader sedan det gjordes och jag har inte fått mitt gamla nummer tillbaka förrän idag. Jag har alltså skickats mellan Telia, där de säger att de kan inte göra något annat än att skicka en förfrågan eftersom Telenor äger numret och svaret jag får efter förfrågan är att numret inte står på det personnummer jag uppgett, suck. När jag sedan pratar med Telenor säger de att allt är som det ska och att numret står på mig. Tillbaka på Telia och cirkeln börjar om och ingen kunde säga till mig vad som var felet. Ingen ville hjälpa mig och de kunde absolut inte tänka sig att prata med varandra för det är tydligen inte tillåtet. What?! Så ber jag idag pappa ringa till Telenor efter mycket tjat nere i butiker på stan för jag tänkte att de skulle visa honom lite mer respekt och typ det första de märker när han ringer är att mitt nummer fortfarande är registrerat på ett företagsgrejs sedan han hade eget företag för miljoner år sedan. Varför såg ingen det förut?!?!?!?!?!?!? Lack har jag varit, men på fredag klockan 04.00 får jag mitt gamla underbara nummer tillbaka så jag kan använda det. Hurra!
Impulsköpte ett par skor idag. Sånt som händer ibland när man har ett helt annat ärende i stan som till exempel att boka om teaterbiljetter...det var dock inget vi lyckades med för tydligen är teatern stängd på måndagar. Vad är det om? Jag trodde Göteborg var en storstad? 
Okej, idag blev det mycket text, men det gör inget för ibland får det bli så när man måste prata av sig. Fick förresten visningserbjudande på Lindholmen idag, men eftersom jag var där och kollade förra veckan så tackade jag ja direkt. Håll tummarna för mig!! Snart måste det vara min tur att få bostad ju!
Imorgon ska jag till Varberg och fira mammas alla 49 år på jorden och stanna onsdag och torsdag också för på onsdag, hihi, då är det en fin dag. Mycket fin dag.

Måste ju lägga upp denna totalt sexiga bild på Magda och Jesper från i lördags.
Cerebellum satte temat Pippi eller snygg på sittningen ju och det var bara dessa två
sötisarna som tog det på allvar ^^ En glad och en emo-pippi :P
En liten sneak peak får ni på mina skor också ^^

Orkidédrama

Sitter just nu framför TV8 och tittar på ett gammalt avsnitt av Morden i Midsomer. Det är det legendariska avsnittet då alla mördar varandra på grund av en orkidé värd 150 000 pund. Det är så sjukt för det är ett av de avsnitten jag allra mest kan minnas att jag sett förut för länge sedan, men, jag kan fasen inte komma ihåg vem som var mördaren! Bara en liten stund kvar så får ju ändå veta snart. 
Hade förresten grymt roligt igår. 4 strikar på bowlingen och bakfyllan sen i fredags var borta. Sittning med Cerebellum där vi sökande fick lov att hitta på ett spex av sådant vi mindes från nollningen. Jag tycker att vi prickade in det alldeles suveränt. Det blev även nördiga apotekarlekar och musikquiz. Kvällen bjöd på mycket dans och jag tror att jag inte skämde ut mig allt för mycket. Snart ska jag titta på måndagens Chuck-avsnitt. Awesome!


Tihi, en bild från avsnittet, detta var längesen ^^

Cerbellum

Om typ en kvart ska jag gå till bussen för att joina aktivitetsdag med Cerebellum. Vi ska bowla och få trerätterssittning, allt detta ståhej för att typ två av oss anmälda ska väljas bort. Typ. Känner på mig att en som blir bortvald är jag eftersom jag inte var med och hjälpte till vid tacksittningen och jag är inte heller utklädd till Pippi Långstrump...
Igår ja, det var trevligt. Inga bilder togs, däremot blev jag utnämnd till "snyggast ikväll" av vad jag är väldigt säker på var tre lesbiska tjejer eftersom de alla hade snarlika rakade frisyrer i varsin färg och piercingar lite varstans i ansiktet. Jag tackar och bugar för det och konstaterar att jag nu även ser lesbisk ut i den nya frisyren. Så kan det gå. En kille försökte också impa på mig när jag satt och åt hamburgare då jag väntade på min buss på Vasagrillen. Jag kan inte förstå varför han skulle hålla på och stå kvar, men tydligen skulle han bli pilot. Mycket tuff var han. -Vi kanske ses någon mer gång, avslutade han med vad jag minns i alla fall, -för det går väl bra eller? Haha, stackars liten. 
Sjukt sugen på isglass har jag varit hela dagen också! Det känns dock lite för kallt för tillfället....


Slängde på min gamla sköna stora tröja från Monki idag,
då jag valde tema snygg istället för Pippi Långstrump...

Hvillan

Ikväll är det fredagspub på Hvillan och det betyder för dagen att det är förfest i Casa Johanna(/Jan) så jag har spenderat dagen med att städa. Sjuuuuukt mycket har jag städat. Det typ glänser på saker här. Nu ska jag snart laga potatisbullar och bacon, mums, och lyssna på en massa partymusik och bli festlig i hela kroppen, men först ska jag ringa Mattias. Hejp!


Idag ser jag nästan ut som 90-talet, men det syns inte så mycket på bilden.
Kanske blir fler tagna ikväll som bevisar min tanke.

Pojkhyvve

Ja, nu kanske jag börjat vänja mig vid den nya konstiga frisyren lite grann, men jag vidtar ändå åtgärder så jag började dagen med ett gla c-vitamin! För att få håret att växa snabbare kan man:
- Göra så att det blir sommar för då växer håret snabbare av de vitaminer som kommer från solen.
- Massera hårbottnen 2 minuter dagligen.
- Äta mycket protein och vitaminer. De näringsämnena går i första hand till kroppen, men det som blir över hamnar i hår och naglsr.
- Inte använda shampo som löddrar för mycket då det antagligen innehåller fosfater som sliter och torkar ut håret.
- Använda hårinpackning istället för balsam.
- Inte använda hårprodukter med alkohol i.
- Undvika värmestyling.
- Tvätta håret max varannan/var tredje dag.
Nu har ju jag så kort hår ändå så jag kan tänka mig att många saker gäller mer för de med långt hår eftersom det slits mycket lättare. Därför ska jag nog mest hålla mig till massage, vitamin och protein. Känns najs. Nu är det dock tid att borsta tänderna så jag inte missar bussen till min labbdag. Idag ska vi klippa upp plasmider och låta dem vandra genom en gel, elektrofores alltså. Det här kan bli kul!


Jag och mitt nya pojktyskhår ^^

Oj då

Kapade av håret idag och tänkte göra det lite annorlunda än förut med jämnkort på sidorna och sen långt uppe mitt på ganska så skarpt. Detta resulterade i att mitt huvud nu ser fyrkantigt ut och jag känner mig lite som en tysk/nazist. Inte så najs, så jag tänker äta en massa saker som gör att håret växer snabbt, vad vet jag inte så jag tänker googla. Det finns säkert något som kan påverka, eller som kan få mig att tro det...
Var och tittade på en lägenhet i måndags som jag inte fick, vilket helt fick mig att tappa tron på att jag ska få något före sommaren, men jag sökte en likadan idag så hoppas på den nu. Annars ger jag typ upp sökandet för i vår så slipper jag betala onödig hyra över sommaren och har lång kötid till hösten.


Random bild på en gigantisk bulle jag och Johanna delade på en dag när
vi pluggade på café i Haga :D

Kort dag

Jaha, nu ska jag åka till skolan för att ha labb halv elva till elva. Vi ska plocka fyra kulturer med tandpetare ner i varsitt provrör, typ. Värd skoldag. Kommer nog bli totalt ironiskt utmattad av labben.
Ska ta en tur till stan efteråt och inhandla nödvändigheter typ som presenter och saker. Hoppas min förkylning kan utstå det och inte bli värre. I eftermiddag/kväll ska jag också sitta under en filt och dricka te så att jag orkar med helgens bravader!

Myspyströja från Monki idag. Wii!

Bort då då!

Det har kommit en ny förkylning och angripit mig. Jag förstår inte för jag var ju frisk i förra veckan och nu bara hostar och snörvlar jga igen. I eftermiddag ska jag ha Johannamys och sitta under en filt med varmt te. Ikväll ska jag dessutom lägga mig tidigt, och somna. Har sovit lite knackligt senaste nätterna. Tror att jag varit alldeles för upprymd, väntar på ett besked som förhoppningsvis kommer idag, annars blir det kan ske dålig sömn ännu en natt. 
Nu ska jag åka till ett av tre pass idag vilka är separerade med långa håltimmar, denna skoldagen suger...

TP-afton

Snart ska jag äta lasagne och sen bär det av till Kemivägen för nya äventyr. Jag och Jesper kommer klå alla i TP!

Epic poser.

Hemlängtan?

Sitter och tittar igenom en massa gamla bilder från gymnasietiden, det är helt otroligt hur jag bara kan minnas allt som var så fantastiskt underbart och roligt när jag vet att det fanns minst lika många jobbiga ögonblick. Festerna under ettans vårtermin, de var galna, sommaren då var inte heller så lugn den, alla knasiga mysiga helgen under tvåan och blyga kärleksögonblick med Mattias, ännu en fantastisk sommar och sedan trean med alla studentfester och galna påhitt. Jag trivs ju som fan här och nu, men allt det där gamla, jag vill ha det igen, och igen, och igen. Jag kanske ska ta och tacka alla som var med och gjorde den tiden så rolig och viktig i mitt liv, tack!
Förresten gick tentan bra tidigare idag, tog en timme att skriva den. Njöt sedan av vädret som är fantastiskt idag och inhandlade vin till TP-kvällen ikväll. Om en liten stund ska jag gå och träffa Magda vid hållplatsen för att åka till gymmet och gå på det där aerobicpasset, känns lite pirrigt i magen faktiskt, det kanske är abajobbigt ju!
Jaja, nu ska jag byta om fort och gå extra tidigt så jag kan njuta lite mer av solen. 
Glad tisdag!


Saknar Emilia en massa nu när jag tittat på allt vi gjorde den där sommaren efter ettan.
Till exempel då vi satte oss på gatan mitt i natten, eldade upp bindor och satt där till
klockansex på morgonen. Det kan vi inte göra längre för jag bor inte där! :(

Nostalgi

Den senaste tiden, typ två veckor, har jag tittat på repriserna av Projekt Runway vilket helt fått mig att sakna mina sytimmar på gymnasiet. Det blir ju inte enklare av att symaskinen står hemma i Varberg och jag varken har mönsterpapper eller tyg...har därför tecknat lite istället, men det är också det som jag är allra sämst på så då blir det inte kul så länge.
Plugga till tentan imorgon har jag gett upp då jag tycker det är jättetråkigt nu så jag har övertalat mig själv att jag kan tillräckligt. Om det är en bra metod vet jag inte, men jag orkar bara inte. Efter imorgon kan livet gro, dags att börja träna igen efter all sjukdom, funderar på ett aerobicspass på eftermiddagen med Magda annars blir det gymmet. Att tentan är gjord firas också imorgon med TP och vin. Det ser jag mycket fram emot. Dessutom är det snart torsdag, torsdag vill jag mest ha!

Lite lagom fantasilöst, men de bäst teckningarna i alla fall.

En helt vanlig lördag

Om vi inte nämner de ursprungliga planerna för gårdagskvällen så var den ändå helt fantastisk. Det går inte att misslyckas med en festkväll med mina vänner alltså.
Förfestade lite hos Sven till melodifetivalen, skrattade åt klipp från Grotesco och Kvarteret Skatan, gick till Sticky Fingers där vi mötte upp Jessika med folk, det köptes shottar och öl, dansades och helt plötsligt spelar Universal Poplab. Wooot!? Världsbäst överraskning och vi hoppade frenetiskt. Mer dans, lite mer öl och allra sist, MAX! En sån jävla fantastisk kväll. Har dock väldigt blåmärkta fötter idag och lite huvudvärk. Har ändå gått hyffsat att plugga. Känns rätt säkert nu ändå på något sätt. Nu ska jag plugga lite till sen blir det matlagning, Top Model-repris, Chuck på webTV, lite mer plugg och sen sömn. Grejt.


Krister! Wiii!



Jag bad om en posebild...


Sven köpte pommes och glass, ångrade pommesen, det kan jag inte förstå.

Asgett!

Jaha, jag måste ha väldans dålig uppfattning om mina kunskaper. Idag kom resultaten för biokemitentan ut och om inte jag helt missminns mitt nummer så fick jag ännu ett VG. VG på tre av tre tentor, tydligen kan jag det där med kemi, hoppas cellbiologin går lika bra nu i vår. Man vill ju inte drabbas av hybris.
Om typ en timme ska jag möta Magda vid hemköp och då ska vi handla tacos, ta oss ut till Jesper i Backa där det ska bli pluggande av tentafrågor, tacos såklart och På Spåret. Kanonkväll! 

Idag blev det byxdressen på, den är mysig!

Bakåtkammat

Idag kör vi på med pluggandet, har fortsatt med min sammanfattning om allt idag. Känns som oerhört mycket, vilket känns fel med tanke på storleken av kursen, men nu upprepar jag mig väl bara. Har kvar att sammanfatta både prokaryota och eukaryota cellens uppbyggnad och dess organeller, samt växtcellen...det kommer bli jobbigt för jag kunde verkligen inte koncentrera mig den föreläsningen då föreläsaren hade ett ohyggligt talfel, hoppade dessutom en föreläsning med honom. Nåväl, (ett ord som knappt används?), nu ska jag återgå en kort stund till innan det blir lunchpaus och Project Runway! 
Bakåtkammat dagen till ära, det bara blev så.

Cellen 1

Ja, rubriken är kort och gott kursnamnet på den kurs jag läser nu. Den är rätt intressant, men den är alldeles för kort för att vara nödvändig. Man sätter sig för att plugga och det går verkligen inge bra, för man vet inte vad som är för mycket att läsa sig, hur mycket detaljer man ska kunna och vad. Heljobbigt. Pluggstunden hos Moa igpr slutade med att ingen pluggade, vi gick och köpte tacotallrikar och tittade på Twilight. Idag bara äter jag godis och känner att jag inte kommer framåt. Kanske gör jag det ändå. Jag skriver ju åtminstone ihop en sammanfattning.
Hade labb idag, vi blandade lite vätskor där det fanns celler och räknade dem sedan i mikroskop. Helt enkelt och meningslöst, men lite kul. Imorgon ska vi göra i princip samma sak vad ag förstått fast med några andra celler. De vi tittade på idag kom från en apa. Imorgon blir det nog mus. 
Nu ska jag återgå till sammanfattningen och godiset, tjoflöjt!

Så här såg det typ ut förra veckan när vi färgade och tittade i mikroskop.
Detta är gramnegativa bakterier för de blir rosa ^^

RSS 2.0