Odefinierbart

Jag skulle nog vilja säga att de senast 24 timmarna har varit...okul. Somnade först nio i morse och sov sen ändå inge bra. Jag vill gräva ner alla de timmarna och sedan mig.


...


Fishy

Efter att ha sovit ut ordentligt efter en sen arbetskväll igår har jag spenderat eftermiddagskvällen med Lisa. Vi träffades på Hemmakväll där vi köpte godis och hyrde Fishy. Någon slags svensk romantisk komedi som inte riktigt nådde ända fram...hur många svenska filmer gör ens det? Det var mys hur som och jag kommer sakna Lisa när hon försvinner till Göteborg. Jag ska besöka ofta och vi ska gå på många olika second hand och kaféer för det är vad som gör tillvaron najs. Imorgon förmiddag är tanken att jag ska ut och springa, vi får väl se hur stark motivation jag nu egentligen har.


Alla vet vad Heja Björn var, men tittade någon verkligen på det?!


Fingerfnöske

Jag måste säga att jag är dålig på att ta aktuella bilder -.- Dagen började dock med att jag åkte in till staden och tog vara på Body Shops erbjudande som gav 20 % rabatt på ansiktskrämer om man köpte två eller fler produkter. Erbjudandet går ju ut på söndag så det var väl dags. Köpte sedan många många bullar på Kvantum och stannade slutligen vid Mattias hus. Förövrigt har jag jobbat ikväll och fick stå i disken i princip hela kvällen. Jag tror att jag skrapat sönder mina fingertoppar på stålborstsaket och sedan bränt mig på varma tallrikar för jag har minsann med hundra procent säkerhet förlorat yttersta hudlagret på minst tre fingertoppar, så jag måste säga att det är med aningens plågor jag skriver detta inlägg. Ska jobba imorgon också och det blir antagligen disk hela dagen. Aj. Dessutom lyfter jag helt fel så min rygg är nog sönder. Nu ska jag fila naglar och äta vindruvor.


Jag saknar skolutflykter lite.
Och min Mattiasman är mys <3

Strunt

Jag hade ju allt så bra planerat. Trodde jag. Allt verkade gå mot bättre. Jag vet inte riktigt hur man botar vad jag känner, kanske finns det ingen lösning. Fast för att citera någon smart tråkig människa som en gång sa; en kemist har en lösning till allt, så kanske det finns hopp. Eller så skulle det bara vara ett torrt skämt. Jag vill äta ton av bullar med mandel på från Kvantum.


Tlött.

Födelsedagsbarn

Ynglingen på bilden blev idag hela sju år gammal. Det var nog jag också en gång...Hur som städade jag våran toalett på övervåningen idag bara för hans skull. Det är ju i och för sig bara jag och min syster som använder den toaletten, men ändå. Jag säger att jag är stolt. Det fanns mycket äckligt gömt i typ tusen vrår. Det var vrår överallt. Toaletten var med andra ord i absolut behov av vad jag utfärdade. Min syster blev arg. Helt sepe. Besökte Tre Toppar med mor och bror, antagligen årets sista besök där före stängning. Min present var Kenny Begins. Mest jag som ville ha den, men ofta småbarn bryr sig om vad de får. I typ en halv dag är presenterna roliga. Jag och min syster tittade just på filmen i alla fall. Kalas med släkten är typ som ett hönshus, vilket gör att det känns gött att alla just gick. Nu ska jag och syster titta på extramaterial till Kenny och sen kommer Mattias. Och jag är sjukt mätt!
 

Jag bad honom le...

Löning

Idag började mitt liv som helt ensam hemma. Eller, nästan ensam. Nu har alla syskon börjat skola och alla föräldrar jobbar så det är bara lilla tragiska hemmaboende jag som finns omkring. Jag måste säga att det var najs att vakna i morse. Sent, men ändå så tidigt att jag fick lov att ligga kvar. Gett. Hur som bar det senare av till stan för att hämta den efterlängtade första lönen från Knopen. Inte helt fel känsla att få pengar man förtjänar. Besökte bank, Atletica, Madali och Bokia, där jag inhandlade till mig ett skissblock och en bok i siden. Jag sägar grattis till mig själv. Det blav till och med lisa mystid över till man, vars två tröjor jag ska försöka mig på att laga i afton. Kvinnogöra. Imorgon blir det en hel dag av städ på grund av att det finns födelsedagsbarn. Kul.
 

Tack jag <3

Ny

Nu lix har jag skaffat blogg av någon anledning. Det kanske kan vara en bra sysselsättning tänkte jag. Något som ger lite motivation till att hitta på saker. Dock har jag suttit, i vad som känns som en evighet, och försökt redigera och fixa, men nu ger jag upp. Det får bli ett utdraget projekt minsann.
Idag samlade jag vuxenpoäng tillsammans med Lisa. Vi besökte bank, fikade (två gånger), och besökte Breareds saluhall. Najs. Jag köpte te så nu tänker jag börja ett liv av morgonte. Vi gick också runt och tittade på snygga hus. Jag vill bo!

Typ att jag tycker om Lisa <3
Lisa är typ jättebra <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0