Längesedan

Nu var det visst ett tag sedan. Jag får lov att skylla på att jag varit upptagen. Okej, det är en dålig ursäkt, men jag har faktiskt jobbat i två veckor. Riktigt najs. Nu är jag ledig fram till lördag vilket känns helt fantastiskt.
  Jag ska inte babbla på en massa nu för jag har egentligen inget roligt att säga. Har inte haft något att göra idag, men det har varit lite skönt ändå. Tuperade håret en aning. Inte särskilt mycket hår att göra något med så det blev inte så bra. Tankarna har bara varit tråkiga idag, men igår var värre. Jag vill vrida tillbaka tiden. Jag är lite rädd just nu. Ska nog dricka varm honungsmjölk och titta på några avsnitt Vänner och sen lägga mig.
  På onsdag ska jag till Ge-Kås, det har jag längtat efter.


Fredag igen

Tänkte gått upp tidigt idag, men jag låg och drog mig länge igen. Klippte gräset hos mormor för första gången i år och tjänade en slant. Första gången utan morfar som alltid brukar fixa med gräsklipparen och allt, men det gick bra. Sällskapade mormor över lunch och småpratade. Jag tror inte man kan förstå riktigt hur ensam hon måste känna sig, även om hon har alla oss barn och barnbarn. Fy.
  Gick hem och gjorde mig fredagsfin och nu ska jag strax åka in till stan för fredagsfika med Lisa. Jag hoppas på att få låna bilen för det blåser typ orkan ute. Hoppas alla andra får en fin början på helgen.


Någon som vet vart man kan köpa en medaljong som inte ser alldeles pryttlig ut med en massa mönster, snirklar och saker?


Modevisning

Ni får ursäkta det dåliga uppdaterandet, men det händer inte så mycket av värde just nu. Och ofta, väldigt ofta glömmer jag ta kort på saker och det är lite roligare att ha med bilder.
  Jaja, var på årets modevisning igår som treorna på estet och narurestet håller i. Det var riktigt trevligt och nostalgiskt. Kan knappt tro att det redan var ett år sedan jag och alla andra textilkamrater var totala nervvrak.
  Det bjöds på en riktigt bra show igår och många, många snygga plagg och kreationer. Det var bara att luta sig tillbaka och njuta.
  Jag skulle vilja ge många extra pluss till Emelies projektarbete, vilket många redan gjort, men det var otroligt snyggt och fantasifullt. För er som inte var där så var det tre kreationer, en av LP-skivor, en av grillpinnar och en av te-påsar.
  Det kliar i mina fingrar nu, men jag får fortfarande för mycket ångest av att verkligen göra något sådant igen.
  Nu ska jag gå ner och äta ägg.


Brudklänningen av Emma och Linn avslutade det hela.


RSS 2.0