2 år

Idag har jag och Mattias fyllt två år. Smack that! Om 12 timmar är jag i London. Tjo!

Dammsugarbrand

Idag har varit en slapp söndag utan direkta händelser. Har städat en hel del, men sparade all dammsugning till imorgon. Det är så sjukt tråkigt. Dock dammsög jag bort lite spindelnät i taken. Jag lyckade också med något riktigt smidigt. Jag hade tänt lite rökelse så jag sammsög upp aska som ramlat av. Vad jag märkte ungefär en minut senare var en skarp doft av illa bränt. Ja, jag lyckades tända eld inne i dammsugaren. Damm, hörnet på påsen och lite plast smälte. Det stank och stinker illa. Jag vet inte hur jag ska få bort lukten. Jag har tvättat ur och sprejat och bytt påse och allt möjligt. Det luktar fortfarande. Jag vet inte vad jag ska göra. Just nu har jag ställt den här inne på mitt rum så att det bara ska lukta här inne. Jag har eldat mer rökelse så att doften ska döljas och så har jag tänt ett vaniljljus och flera värmeljus. Om inte doften är borta imorgon bitti vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen kommer någon annan vilja använda dammsugaren imorgon för mamma fyller år och då lär det dammsugas...Usch! Nog för idag. Om tre dagar är jag i London!

snö
Igår byggde jag en snölykta. Och kastade snöbollar på små pojkar...


Fikning

Idag har jag varit hyfsat aktiv om jag får säga det själv. Seg start dock med illamående och annat crap.
  Tog mig in till stan efter lunch, hämtade ut mitt nya pass, växlade till mig lite pund, konstaterade att massagestället jag och Josse tänkt köpa presentkort på till mamma i födelsedagspresent fortfarande är stängt på grund av sjukdom, köpte mig en herrtröja för gratispengar som visst visade sig ha dålig passform för bröst och armar (Förvånad? Nej.) och så tog jag en fika med Anthony. Det var längesedan man träffade honom. Mycket uppskattat möte tycker jag.
  När jag kom hem stekte jag pannkakor åt stor familj och i afton har jag pysslat med hemligheter. Jag somnar nog snart. Nattinatt!

Trasig

Jag känner mig inte riktigt hel. Ingenting går riktigt rätt. Alls. Jag har äntligen kommit på vad jag vill gå för utbildning till hösten, men enligt gammal statisktik har jag inte riktigt någon möjlighet att komma in med mina betyg eller högskoleprovsresultat. Jag vet att systemet kommer att ändras till denna insökningen med meritpoäng och sådant blaha, men ofta det kommer göra någon skillnad. Det kommer bara leda till att alla får mycket högre poäng istället och ingen kommer in där de vill.
  Igår satt jag dessutom länge och funderade på andra program jag verkligen skulle kunna tänka mig att gå också. Jag kom fram till kanske åtta stycken, varav jag garanterat har möjlighet att komma in på två enligt äldre statistik. Skit åt framtiden.
  Jag vet inte hur jag kommer klara av allt detta. Pressen jag kommer lägga på mig själv under högskoleprovet kommer antagligen knäcka mig. Jag borde börja plugga redan nu. Men har jag råd att köpa boken? Nej. Jag har redan gått över de utgifter jag har möjlighet till denna månaden.
  Det finns två ljusa punkter i mitt liv just nu och det är London om en vecka och Stockholm i mars. Antagligen kommer jag hinna vända de båda till ångest före avfärd ändå. Jag har sparat undan pengar till det. Men jag kommer spendera för mycket och sedan ångra mig. Fan.
  Hur ska jag lyckas med att flytta långt ifrån Mattias när jag inte klarar av att vara ifrån honom i mer än max två dagar?! Helveteshjärna!
  Klockan sex ska jag ut och springa.


Hej...


Alla Hjärtans Dag

Oj oj oj. Jag har försökt få ordning på saker och ting och då har bloggen ganska så mycket försvunnit bort ur prioritering.
  Idag är det alla hjärtans dag. Mattias fick sms från Knopen igår kväll som sa att han skulle börja först sex och inte tolv. Det resulterade i lång sovmorgon och frukost på sängen till mig. Wiiie!
  Självklart har vi inte den turen att något någonsin lyckas bra. Jag syftar nu på att Popo ringde och Mattias fick jobba vid tre.
  Så, min alla hjärtans dag har varit ensam. Det är inte snällt.
  Imorgon får det bli två hjärtans dag...

RSS 2.0